Фото дня: як новий теплохід "Сигма" проходить під Білецьким мостом

Фото дня: як новий теплохід "Сигма" проходить під Білецьким мостом

Фотографії водної арени і нового теплоходу "Сигма", авторства тернополянина Антона Марчевського, опублікували в спільноті "Урбаністика Тернополя".

- Водну арену «Тернопіль» можна побачити з борту теплоходу «Сигма», - йдеться у дописі спільноти.

Проте на наш погляд, найцікавішим є фото, коли "Сигма" проходить під Білецьким мостом.

Відео дня

А ви вже каталися на новому теплоході аж до Пронятина? Про враження пишіть в коментарях.

Читайте також У Тернополі покататися на новому теплоході "Сигма" уже збираються черги: чи безпечно?
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Іван

    колись обовязково хтось не пригнеться... два три таких випадки, і цей маршрут закриють... 1 метр зазору, це ж треба таке було придумати...

    Олег Базар reply Іван

    Ну по-перше "зазор" там залежить в першу чергу від рівня води. Був період, що він становив і 3 сантиметри, або ще менше, що взагалі теплохід ніяк не міг пройти там. Але не це важливо - коли пасажири сидять не на верхній палубі, "зловити негабарит" неможливо ніяк, бо верхня мертва точка судна (рубка і техприміщення) все-одно вище. За тим, аби всі знаходились там де потрібно і як потрібно пристально слідкує екіпаж, особливо в момент підходу до мосту та проходу під ним. Коли рівень води низький, то в кормовій частині можна навіть стояти в повний зріст спокійно.
  • ігор

    а організатори реально сміливці - з нашим народом ризикувати таке головознесення...

    Олег Базар reply ігор

    Ризик в чому полягає? Яка різниця які люди? Це звична практика, низькі судна для проходу під негабаритними мостами. На певних (багатьох) річках не рідкість взагалі. Тільки тут специфіка теплохода в тому, що він ще й трансформер, має верхню палубу, яка задіяна в інший час, коли під мостом не йде. Під час проходження під мостом пасажири всі попереджені, а палуба-негабарит складається і закривається + судноводій або помічник за допомогою відеокамер спостерігає за обстановкою.
  • Оксана

    Файно!

    Teren Teren reply Оксана

    Що файно? Коли кілька голів знесе? О то буде "файно".

    Олег Базар reply Teren Teren

    Яким чином... люди в принципі і самі не дурні та не самовбивці, то ж бачать, де знаходяться. Але окрім цього їм травмуватися там ніхто не дасть, бо процес проходженння під мостом звісно пристально контролюється.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up