Неймовірні квіти розцвіли в Кременецькому Ботанічному саду (ФОТО)

Неймовірні квіти розцвіли в Кременецькому Ботанічному саду (ФОТО)

Фото з Кременецького ботанічного саду в соцмережах публікують відвідувачі. Краса весняних квітів вражає.

Кременецький ботанічний сад — один з найбільших і найстаріших садів України.

Зараз там розпочався період цвітіння запашних білосніжних, жовтуватих, рожевих магнолії. У цей період особливо людно, мешканці та гості міста приходять помилуватися красою екзотичних, реліктових рослин, які дивують ароматною свіжістю та масовим цвітінням.

Відео дня

З другої половини квітня до середини травня «Сад магнолій» є найулюбленішою та найпопулярнішою з локацій для любителів екзотів, мисливців за оригінальними фото та відео. Пішохідні прогулянки та екскурсії садом залишать незабутні враження в серці кожного.

Екзотичну магнолію нечасто зустрінеш в садах любителів: вважається, що ця рослина віддає перевагу теплим районам, тож не кожен ризикне висадити проблемну рослину. Проте ніжні та елегантні квіти на химерно вигнутих гілках вирізняються особливою декоративністю. Насправді магнолія в Україні завдяки м’якому клімату приживається досить добре.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що весняний Тернопіль залишається чарівним. На вулицях міста вже можна побачити білосніжну магнолію, насичено-жовті квіти форзиції та перші бруньки на березі. Який вигляд має Тернопіль навесні – дивіться у публікації: Заквітчаний Тернопіль: де у місті можна зробити весняні світлини

Читайте також:

На вулицях Тернополя масово продають нарциси (ФОТО ДНЯ)

«Писанкове дерево» з’явилось на одній з вулиць Тернополя (ФОТО ДНЯ)

У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Inna

    так, ще 10 днів тому розцвіли)))

keyboard_arrow_up