Партнер рубрики Події

На вулиці Грушевського просів новий асфальт. Фото дня

На вулиці Грушевського просів новий асфальт. Фото дня
  • На вулиці Михайла Грушевського у Тернополі минулого тижня клали асфальт.  Про це редакція «20 хвилин» повідомляла 14 жовтня.
  • А вже 22 жовтня читачі надіслали фото, що на відремонтованій ділянці асфальтове покриття просіло та утворилися дві ями.

Поблизу магазину зброї на недавно відремонтованій ділянці вулиці Грушевського у двох місцях просів асфальт. Виникли ями, навколо яких тріщини. Фото для редакції надав читач Юрій.

– Якщо покриття просідає відразу після проведення робіт, то що можна говорити про якість та раціональну витрату бюджетних коштів? – бідкається чоловік.

Відео дня

Журналістка «20 хвилин» перевірила це місце, і дійсно – збоку біля тротуару просіло нове асфальтове покриття.

Чому утворилися ями – ми запитали у речниці Тернопільської міської ради Мар’яни Зварич. 

– Ця ділянка наразі закрита для проїзду. Відділ технічного нагляду буде з’ясовувати, у чому причина просідання асфальту, – прокоментувала нам пані Зварич.

Згодом речниця Тернопільської міської ради додала, що на ділянці просадки асфальтового покриття проходив демонтований старий колектор.

– Наразі проходить стабілізація ґрунтів. Асфальт виконали у нижньому шарі. Все буде виправлено, – говорить Мар'яна Зварич. 

Нагадаємо, на вулиці Грушевського тривають ремонтні роботи. Там замінюють комунікації. Частина дороги перекрита, тож там частково обмежено рух транспорту. Роботи з реконструкції інженерних мереж по вул. Михайла Грушевського заплановано виконати протягом 2023-2025 років в порядку виконання першочергових заходів та в межах бюджетного фінансування.

 

Читайте також:

На Листопадовій перекрили дорогу: там кладуть новий асфальт

Де у Тернополі ремонтують дороги. Список вулиць

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Sergii Ivsnov

    А чому не поклали нормальний асфальт біля обласної ради, засипали старим десь зрізаним асфальтом!  Це що мер мстить місту за критику на адресу його мільйонів!  Такого ремонту дорожнього покриття Тернопіль ще не бачив!
  • Теодор Сисак

    це так має
    бути.
    там красти мало
  • Іван Храпун

    В грудні,що будуть робити?, роблять так, щоби робота була цілий рік.
  • Ruslana Ruslana

    Скільки коштує те "крадівництво" асфальту???

keyboard_arrow_up