У вертикальному озеленні Сопільче замість квітів – бур’яни: фото дня

У вертикальному озеленні Сопільче замість квітів – бур’яни: фото дня
  • Металеві конструкції різних форм для квітів у тернопільських парках стоять вже не один рік. Та чи ретельно за ними доглядають?
  • Читачі «20 хвилин» поставили це під сумнів і надіслали у редакцію фотографії, де у «вертикальному озелененні» буяють бур’яни.

Світлини з парку «Сопільче», де в одній з кованих конструкцій розрослись бур’яни, опублікувала на своїй фейсбук-сторінці тернополянка Зоряна Довгань.

– Квіти неймовірної краси квітнуть на красивих тернопільських клумбах. І так починається літо у парку Тернополя, – підписала вона фото.

Відео дня

Містяни у коментарях відреагували жартома. Хтось каже, що це для того, аби жителі Тернополя не забували, як виглядає кульбаба. Інші іронізували, мовляв, рослина елітна, а «саджанці по 1500 гривень».

Наша журналістка побувала у «Сопільче» 29 травня і знайшла те вертикальне озеленення, про яке йшлось у дописі пані Зоряни. Конструкція встановлена на алеї навпроти екстрим-майданчика. Всередині розрослась трава та різні дикорослі рослини. Подекуди бур'ян уже дуже високий.

Ми поцікавились, коли комунальники планують висаджувати щось у паркових конструкціях.

– Вже цього тижня для комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку» перевезуть квіти для мобільного озеленення, – відповіла речниця Тернопільської міської ради Мар’яна Зварич.

За її словами, в парку Національного відродження вже сьогодні, 29 травня, розпочали роботи з висадження вертикального озеленення. Упродовж тижня квіти мають з’явитись й у конструкціях парку «Сопільче». Що ж, спостерігаємо за ситуацією, і сподіваємось, що цих слів дотримаються.

 

Читайте також:

Зірвав кущ і втік: у готелі Тернополя сталася крадіжка. Зловмисника шукає поліція

Новий ресторан будують на «Циганці»: фото дня

У Центрі міста утворилось провалля: місце обгородили

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач46

    Сумно на це дивитись. бо колись цей парк потопав у квітах, був доглянутим  і оригінальним тому і стікались сюди батьки із дітьми із усього міста.. прикро, що так занехаїли цей парк.

    Ivgen Bezverkhniy reply Читач46

    Колись і називався він інакше...

keyboard_arrow_up