22 житлові будинки в Тернополі відремонтують за рахунок співфінансування

22 житлові будинки в Тернополі відремонтують за рахунок співфінансування
  • 9 серпня на засіданні виконавчого комітету міської ради змінили список будинків,які відремонтують на умовах співфінансування.
  • Загалом у Тернополі до проведення ремонтів у житловому фонді на умовах співфінансування долучилися 22 житлових багатоквартирних будинки.

Про це повідомили в Тернопільській міській раді.

— 9 серпня на засіданні виконавчого комітету міської ради внесли зміни в рішення виконавчого комітету від 24.05.2023 № 561 «Про затвердження титульного списку ремонту житлового фонду на умовах співфінансування на території Тернопільської міської територіальної громади на 2023 рік».

Рішення прийняли з метою виконання та оплати робіт з ремонту житлового фонду на умовах співфінансування за рахунок видатків спеціального фонду місцевого бюджету.

Відео дня

Загалом у Тернополі до проведення ремонтів у житловому фонді на умовах співфінансування долучилися 22 житлових багатоквартирних будинки.

Відповідно до затвердженого титульного списку, проводитимуться ремонти покрівель, ремонт і заміна внутрішньобудинкових інженерних мереж, елементів обладнання, ремонт ліфтів тощо.

Нагадаємо, що у багатоквартирних будинках Тернополя на умовах співфінансування можна провести ремонт житлового фонду. Детальніше ознайомитися з можливостями можна тут.

Перелік вулиць, на яких заплановано проводити ремонтні роботи:

Раніше в міській раді повідомляли, що виконавчий комітет у березні цього року затвердив титульний список з експлуатації та технічного обслуговування житлового фонду Тернопільської територіальної громади на цей рік. Згідно із списком, роботи проведуть за більш ніж 40-а адресами. Передбачено ремонти покрівель, ремонт і заміна внутрішньо будинкових інженерних мереж, ремонт фасадів та виступаючих конструкцій, ремонт ліфтів. Джерел фінансування ремонтів тоді в міській раді не вказували.

 

Читайте також:

Ремонт не робили майже 40 років: мешканці будинку на Тролейбусній скаржаться на стан свого подвір’я

Затвердили список адрес у Тернополі, де цього року відремонтують дах, ліфт, фасад чи спортивний майданчик

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up