Після завершення Великодніх свят в Україні очікують зниження цін на м’ясо.
Такий прогноз озвучили експерти Українського клубу аграрного бізнесу (УКАБ).
За підрахунками фахівців, ціни знизяться в межах 6-10% під впливом спадного цінового тренду на ринку живої худоби.
Зараз оператори ринку констатують високий рівень відпускних цін на яловичину через необхідність реалізувати продукцію, яку закупили за високими цінами, що були наприкінці березня – на початку квітня. Зниження цін на яловичину і свинину очікуємо після завершення піку попиту, – зазначають аналітики.
Вартість курятини, на думку експертів, буде відносно стабільною, з можливим незначним коливанням в межах 3-5%.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 16 від 17 квітня 2024
Читати номер