Де в Тернополі можна продати старий телефон

Де в Тернополі можна продати старий телефон

Якщо на вашій полиці  пилюкою припадає  старий телефон – пропонуємо перелік точок на карті Тернополя, де за нього lдадуть трохи грошенят.

Журналісти 20 хвилин продовжують серію публікацій про місця в Тернополі, де з користю можна позбутися старих речей.  Ми розповіли про благодійні центри, які приймають вживаний одяг. Сьогодні розкажемо про місця, де купують старі телефони.

У кількох магазинах Тернополя пропонуємо на продаж дві моделі: смартфон LG L-50 та кнопковий телефон - Nokia 1616.

Відео дня

У магазині  мережі «Алло» на вул. Шептицього, 1 погодились купити телефони, але лише в обмін на знижку для нового смартфона . У них навіть існує спеціальна онлайн-програма для визначення  вартості телефона.  Згідно з цією програмою наш телефон LG  вартує 531 гривню, оскільки має незначні пошкодження.  Nokia 1616 без пошкоджень у програмі– 139 грн. 

В інших відомих точках продажу та ремонту телефонів від покупки наших гаджетів відмовляються. Продавці радять шукати пункти збуту на ринку. Серед 5 кіосків, де ремонтують та продають техніку по вул. Живова, 24,  телефони погоджуються купити лише в одному. У магазині мережі «Мобітех» за мій смартфон LG пропонують 450 грн, за Nokia – близько 100 грн. З умовою якщо телефон вмикається для перевірки. Також до телефона запитають про зарядний пристрій, але якщо не маєте його – не біда. Тут у мене просять паспортні дані, а телефон перевіряють у єдиному  обліку втрачених мобільних телефонів.

В районі центру заходимо у кілька магазинів, що обслуговують мобільну техніку. Продавці відмовляють в один голос – кажуть, часто приносять крадене.  - Вартують телефони небагато, а от проблем через них – не обберешся, - розповідають в магазинах.

Засмучуватись, що ваші телефони нікому непотрібні -  не варто. Ви можете продати  їх у ломбарді. До прикладу, мережа ломбардів «Благо» охоче купляє телефони. Смартфон у них продаємо за 400 грн, а кнопковий телефон - за 104 грн. Працівники ломбарду кажуть, що злодіїв не бояться, бо телефон перед покупкою перевіряють на сайті МВС.

Натомість, у ломбарді «Експрес готівка» кнопковим телефоном нехтують. Кажуть, що  за  Nokia 1616 зможуть заплатити не більше 20 грн.

Запасним варіантом залишаються інтернет ресурси, де онлайн можна розмістити оголошення про продаж свого телефона.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • sanny8888

    продати тел самсунг А 52 6/128 гб
  • Каріна

    продати телефон самсунк
  • PUBG MOMENTS

    А де цей ломбард благо?
  • Igor Pygah

    він хоч робочий

keyboard_arrow_up