Дешевше вийде замовити за кордоном: що кажуть люди про «чорну п’ятницю» в Тернополі

Дешевше вийде замовити за кордоном: що кажуть люди про «чорну п’ятницю» в Тернополі
  • «Чорна п’ятниця» – омана чи реальна можливість гарно зекономити родинний бюджет на покупках?
  • Журналісти «20 хвилин» поспілкувалися з пересічними містянами і дізналися їх думку щодо масового розпродажу у магазинах.

Тарас, 30 років

 – Це катастрофа. Ну яка «чорна п’ятниця»? Це ж спочатку взяли підвищили ціну, а потім знизили? Це ж не «чорна п’ятниця». Можливо у нас є магазини, що дійсно роблять знижки, для того щоб у сьогоднішній час люди собі трохи дешевше скупилися, бо ситуація зараз не дуже проста у нашій Україні. Нам треба побільше совісних людей. Але треба почати з себе, а потім трохи доверху підійматися. Коли ми почнемо нормально продавати, перепродавати і дійсно робити цю «чорну п’ятницю», так як вона має бути, то легше буде жити. А то я навіть не заходжу в магазини.

Лариса, 60 років

Відео дня

 – Я думаю, бувають різні ситуації. Все залежить від магазинів, продавців, підприємців. Але мабуть реально можна трохи зекономити. Зараз не дуже така можливість є ходити, тому відносно ставимося до цього. Але, якщо ось була можливість, то я зайшла, подивилася в магазині взуття. Так, знижки є, але не на всі товари, знижки ставлять тільки на ті товари, що їм вигідно.

 

Оксана, 52 роки

 – Я вже на них не реагую, адже неодноразово переконувалася, що знижки – окозамилювальне. Приблизно за тиждень до «чорної п’ятниці» ціна підіймається, а потім в цей день типу є знижки. Краще чекати міжсезонних знижок, вони куди кращі та вигідніші. Там можна купити те, що дійсно хочеш, а не все, що трапилося під рукою.

 

 

Ольга, 30 років

 – Ні, я не роблю покупки під час «чорної п’ятниці», бо вона у нас недійсна. Ось за кордоном реальна «чорна п’ятниця», а не те, що у нас в Україні. У нас штучно підвищують ціни, а вони не для наших зарплат. Я в інших країнах фактично кожного року потрапляю на розпродажі і там реально можна одягнутися, купити взуття. Також можна вигідно купити і для дому товари і техніку.

 

Оксана, 44 роки

 – Я пам’ятаю, що деякі магазини в Херсоні робили так: вони реальну ціну за тиждень підвищували, а потім ставили реальну і писали Black Friday. Але багато магазинів робили реальні знижки, вони були чималі. І мої подружки користувалися ними. Я, на жаль, не користувалася. А зараз мені просто не до знижок.

 

 

В’ячеслав, 30 років

 – Загалом в Україні знижки навряд реальні. Хіба є в тих брендів, що прийшли до нас з інших країн. Якщо і роблю закупки, то здебільшого у Польщі і просто користуюся нашими українськими сервісами доставки. Так реальніше розраховувати на якісь знижки.

 

 

 

Володимир, 38 років

 – Треба завжди мати здоровий глузд і дивитись, щоб не було обману. Бо на цьому хайпі можна купити акційну річ, що дорожче коштуватиме, ніж у звичайні дні. Але зараз війна і я зараз взагалі не цікавлюся цими знижками, є інші справи.

 

 

 

Як показує опитування, люди нейтрально або негативно ставляться до масових акцій та знижок в українських магазинах. Деякі надають перевагу онлайн-замовленням, а деякі взагалі не вважають ці розпродажі справжніми.

Тернополяни, нам цікава думка кожного. Що ви думаєте про Black Friday в Україні? Чи вдавалося вам придбати товари за реальними знижками? Свою думку пишіть в коментарях.

Читайте також:

Без світла, проте зі знижками: чи реально скупитися на «чорну п’ятницю» у Тернополі

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Петро Кушнір

    Спочатку підйом цін на 100 %,а потім знижка на 30%,лохотрон
  • Іван Цимбалюк

    Кругом обман!!!!))
  • Mykhailo Chornii

    Пам’ятаєте анекдот , коли чоловік  на ринку купив хрін ,адже він був найдешевший
  • Olya Olya

    З дешевшого зроблять дорожче

keyboard_arrow_up