Фактично усі будинки уже забезпечені теплом, - «Тернопільміськтеплокомуненерго»

Фактично усі будинки уже забезпечені теплом, - «Тернопільміськтеплокомуненерго»

Обслуговуючі підприємства забезпечили постачання тепла фактично в усі будинки.

Станом на ранок сьогоднішнього дня, 26 жовтня, у відповіднсоті до зведених даних підприємств, без теплопостачання було менше двох десятків багатоповерхівок. Причиною відсутності тепла у них стали аварійні ситуації, над ліквідацією яких працюють фахівці. Радимо тернополянам, у квартирах яких ще холодно, не зволікати, а подавати заявки в обслуговуюче підприємство, щоб зясувати причину проблеми. Приміром, дуже частими є випадки, коли мешканці квартир по цілому стояку страждають через те, що власник квартири на останньому поверсі, де заповітрені труби, відсутній, або ж не бажає пускати до себе працівників для проведення розповітрювання.

Проблеми із запуском опалення впродовж минулих днів були спричинені тим, що виникло дві аварійні ситуації, через які були зупинені котельні КП ТМТКЕ: 24 жовтня – котельня на вулиці Галицькій, 40, а 25 жовтня – котельня на вулиці Лесі Українки, 4. Через виникнення аварійних ситуацій обслуговуючі підприємства не могли повноцінно здійснювати роботи з подачі опалення в житловий фонд.

Попри те, що теплоносій надходить у житло, тернополяни й надалі відмічають, що батареї не гарячі. Як повідомив менеджер із адміністративної діяльності КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Олександр Лазарчук, справа в тому, що впродовж дня КП “Тернопільміськтепокомуненерго” подає воду відповідно затвердженого графіку температурного режиму і її температура становить 40 градусів. Ближче до завершення дня очікується, що температура води буде вищою.

Відео дня

У будинках, де встановлені ІТП, тривають пуско-налагоджувальні роботи. Нагадуємо, що  тут мешканці будуть оплачувати за  фактично спожите теплу згідно приладів обліку. Мешканцям, які мають централізоване опалення, нарахування будуть здійснюватися у відповідності до актів, підписаних працівниками теплорайонів, у яких будуть зазначені дати, коли фактично подали тепло в багатоповерхівку.

Нагадуємо, що у випадку виникнення будь-яких проблем із опаленням по окремих стояках, тернополяни мають звертатися до свого обслуговуючого підприємства. Якщо холодно у школі чи в дитсадку, то свої претензії потрібно адресувати безпосередньо до адміністрації закладу, адже у кожному з них автономно регулюється температура повітря.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Svitlana Ovcharuk

    https://petition.president.gov.ua/petition/40528#

    Підписуйте петицію на зняття заборони на встановлення індивідуального опалення
  • Оля Бойко

    На вулиці Купчинського 7 теплом ще не було чути!!!!максимум то ледь теплі батареї на 5 хв.
  • Volodymyr Cholovskyi

    Курбаса 9 теж їолодні батареї, жек роботи нічого нехоче.
  • Ромашка Гірська

    Не всі. Вул.Монастирського 42 не включено. Батареї як лід.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up