Файна карта: кому треба змінити перед початком навчання?

Файна карта: кому треба змінити перед початком навчання?

При зміні школярем навчального закладу електронний квиток змінювати не потрібно.

 

Учні при переході з однієї школи у іншу можуть продовжувати користуватися електронним квитком «Соціальна карта тернополянина» до закінчення загальноосвітнього закладу, або ж до закінчення дії квитка. 

Дещо інші умови діють для випускників тернопільських шкіл, які вступили у місцеві вищі навчальні заклади. Про це йдеться у повідомленні на сайті "Портал тернополянина".

Щоб продовжувати користуватися електронним квитком «Соціальна карта тернополянина» за тарифами проїзду  у громадському транспорті для студентів також не потрібно виготовляти новий електронний  квиток.

Відео дня

Власники електронного квитка «Соціальна карта тернополянина»  категорії «Учнівський» мають звернутися до ТОВ «Системний зв’язок» (вул В. Чорновола, 1, ІІ поверх) для його перепрограмування у «Студентський».

Для цього необхідно долучити студентський квиток навчального закладу, куди ви вступили (якщо йдеться про заклад вищої освіти м. Тернопіль), або ж довідку про зарахування на навчання із зазначенням періоду.

Послуга, виконання якої  займе не більше трьох днів, безкоштовна при умові, що квиток не пошкоджений.

До моменту отримання «Студентського квитка» у закладі вищої освіти, учні можуть скористатися можливістю переоформлення свого електронного квитка «Соціальна карта тернополянина»  категорії «Учнівська» на категорію «Загальна»у оператора ТОВ «Системний зв’язок».

Це ж стосується і абітурієнтів, які оберуть заклади вищої освіти за межами Тернополя – вони можуть перепрограмувати  свій електронний квиток «Соціальна карта тернополянина»  категорії «Учнівська» на категорію «Загальна» та заощаджувати при оплаті проїзду в громадському транспорті в місті.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Вікуся

    Файна картка це бізнес проект Надала, який через Васильківа та компанію качає гроші з бюджету міста
  • Підривник

    Шановні журналісти краще напишіть звідки директор ТОВ «Системний зв’язок» взяв 90 000$ на автомобіль ТЕСЛА, який він недавно придбав ??? Або напишіть куди "дівся" Мединський? Людям цікаво б було почути ..... Або напишіть хто був ЗАСНОВНИКОМ (першим директором)  ТОВ «Системний зв’язок», підказка: "це була жінка, і вона належить до родини чоловіка, який очолює одне з найбільших підприємств, які здійснюють громадські перевезення в місті Тернополі" .... Напишіть про це, усім буде дуже цікаво,  як можна робити сімейний бізнес на грошах тернополян !!!

    Підривник reply Підривник

    Надала та його банду, з підставними фірмами давно потрібно садити до тюрми, але  усім начхати, от вони і крадуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up