Хто з тернополян не отримає субсидію цього року? (запис прямої трансляції)

Хто з тернополян не отримає субсидію цього року? (запис прямої трансляції)

Кому і за яких умов житлові субсидії у Тернополі не призначатимуть? Що буде з боржниками? Як отримати допомогу безробітним та іншим соціально незахищеним категоріям населення? Відповіді на ці та інші питання – під час прямого ефіру у понеділок, 23 жовтня.

Спеціалісти Управління соціального захисту населення рокажуть про те, скільки коштів закладено в бюджеті на субсидії для тернополян, чи зросла кількість отримувачів пільги та хто відсіється через певні причини. Також ми дінаємось, як саме призначатимуть розмір субсидії та чи «вріжуть» тернополянам норми споживання комунальних послуг.

Фахівці з міського управління ЖКГ розкажуть про боржників та якість надання послуг.

Також нагадаємо про те, як отримати компенсацію за зекономлені електроенергію чи газ. Адже тернополяни мають до 1 листопада поточного року звернутися до органів соціального захисту із відповідною заявою та вказати реквізити банківського рахунку або поштового відділення, куди можна перерахувати кошти. Виплату коштів мають здійснювати у листопаді цього року.

Відео дня

Початок прямого ефіру - о 16.00 на сайті "20 хвилин". 

У коментарях до цього тексту ви можете лишати своє питання на дану тему. Нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Діонісій

    запитання з приводу нарахувань і соціальних нормативів споживання ресурсів.

    чому при наявності індивідуального опалення СПОЖИВАННЯ ПРИРОДНОГО ГАЗУ влітку рахують, як на газову плиту (приготування їжі і підігрів води) - 5,4 м3 на особу, а не як на газову плиту і водонагрівач - 10,5 м3 ну особу ?

    газовий котел це є звичайна газова колонка, водонагрівач.



    СПОЖИВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ рахують, як у будинках, не обладнаних стаціонарними електроплитами: 90 кВт. год на сім’ю з однієї  особи + 30 кВт. год на іншого члена сім’ї (за наявності централізованого постачання гарячої води), а не як 120 кВт. год на сім’ю з однієї особи + 30 кВт. год на іншого члена сім’ї (за відсутності централізованого постачання гарячої води).

    Котел працює, як нагрівач, витрачає газ і електику, в Собезі мені так і ніхто не дав відповідь, сказали, так нараховуємо і все.  



    нормативи споживання, навів чи нові чи вже застарілі, їх міняють, кожного року по пару разів.

    дякую.
  • Андрій

    Як дізнатись, чи є в мене економлені ресурси?
  • Анонім

    Зміст задавати запитання ,якщо іде  гра одного актора . Минулого разу задавав питання так та Бурлаку більшість часу від себе задавала питання . Нехай і далі задає питання від себе . Ще плюс до того всього звук взагалі г...... був , нічого не годен роібрати ,все дзвинить ,іде відлуння .

    Наталия Бурлаку reply Анонім

    Гості завжди дають відповіді на всі запитання читачів, які стосуються теми розмови. Це є і на відеозаписах, і в газеті. Хіба що питання повторюється, то немає сенсу задавати його двічі. Коли питань мало, звучать додаткові - від редакції, щоб ширше розкрити тему. Щодо звуку, якщо були певні технічні проблеми, редакція просить вибачення. Ми працюємо над виправленням ситуації.
  • Діонісій

    в мене знайомий безробітний, боргів не мав по субсидіях, все платив справно. з червня місяця субсидій йому не нараховують, в чому причина ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up