Карта тернополянина та проїзний подорожчає

Карта тернополянина та проїзний подорожчає
  • З 15 квітня виготовлення карти тернополянина коштуватиме 65 грн. А неперсоніфікований проїзний коштуватиме 25 грн.
  • Ще наприкінці квітня з'явиться можливість виготовлення карти за 2 дні, а не за 25. Щоправда коштуватиме це майже вдвічі дорожче. 

- 15 квітня цього року вартість виготовлення електронних квитків "Соціальна карта тернополянина" зміниться, - кажуть в ТОВ "Системний звязок". - Йдеться у про стандартну карту тернополянина, студентські, учнівські карти. Тепер послуга виготовлення коштуватиме 65 гривень. Карту виготовлятимуть протягом двадцяти п’яти робочих днів. До слова, пільгова карта вперше виготовляється безкоштовно. Якщо її пошкодили, загубили, то повторне виготовлення платне. 

Подорожчають і неперсоніфіковані проїзні, які продаються в пунктах продажу: від 15 квітня вони коштуватимуть 25 грн.   

Підвищення цін пояснюють тим, що з Нового року в Україні зросла мінімальна заробітна плата, відповідно і вартість розхідних матеріалів, витрат на виготовлення, програмування.

Відео дня

До того ж, як повідомили у ТОВ "Системний звязок", з кінця квітня карту тернополянина можна буде виготовити за два дні. Вартість послуги - 125 грн.

Банківські реквізити, за якими можна сплатити вартість виготовлення карти, залишилися незмінними: ТОВ "Системний зв’язок", р/р 26000055112638 в Тернопільській філії КБ "Приватбанк", МФО 338783, код ЄДРПОУ 37838893; призначення платежу: за виготовлення карти для (ПІП особи, котрій виготовляється карта).

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Правильний

    Зламався проїзний квиток купив інший,ніхто гроші за поламаний не повернув !!! Пласмаса у карточках неякісна!!! Деяких супермаркетів вже не існує а карточки як нові!!!робіть карти і проїзні якісними а не розводьте людей!!!
  • Гріша

    Надал ти охерів?!
  • George Vol

    Виготовляв картку Тернополянина, і що цікаво у них є вся база мешканців Тернополя з датою народження,  місцем проживання та кодом, ще до того як заяву на картку написав.
  • Вова

    Хай йдуть в дупу.

    Я пересідаю на велосипед

    Петро Білецький reply Вова

    Про шо вам дибілам і говорили нормальні люди.

    гср reply Петро Білецький

    пішки пройтися не гріх, і для здоров"я корисно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up