Кав’ярні, служби доставки та ремонтні сервіси: який готовий бізнес можна купити у Тернополі та за скільки

Кав’ярні, служби доставки та ремонтні сервіси: який готовий бізнес можна купити у Тернополі та за скільки
  • У місті є чимало підприємців, які започаткували  свою справу – від власних майстерень та невеликих кав’ярень до готелів та супермаркетів.
  • Дехто продає свій бізнес з усім необхідним. Ми дізналися, який готовий бізнес можна купити у Тернополі та скільки це коштуватиме.

На сайті оголошень ми порівняли пропозиції у Тернополі з продажу готового та працюючого бізнесу. Вибір є великий. Можна знайти пропозиції за кілька десятків тисяч гривень, а є і бізнес за десятки мільйонів. Ми зібрали найцікавіші пропозиції.

45 000 грн – Магазин дитячого одягу

Магазин у Центрі міста продають, як вказано в оголошенні, у зв’язку з виїздом за кордон. Приміщення знаходиться в оренді, тож за нього треба буде платити окремо. Вартість обладнання – 10 000 гривень. Є товар на суму 3500 доларів (приблизно 103 000 грн).

Відео дня

 

118 000 грн – Доставка суші та піци

Це бізнес з доставки суші та піци у Тернополі. Продавець вказує, що бренду понад 4 роки. Є база постійних клієнтів. Все необхідне для роботи є – приміщення, де готують їжу, в оренді. Є вся необхідна техніка, стійки для прийому замовлення. Також є сайт для отримання замовлень, розкручена сторінка у соцмережі.

66 000 грн – Швейна майстерня

Майстерня розташована в районі Центрального ринку, де є великий потік людей. Є обладнання – дві швейні машинки, трьохнитковий оверлог, побутова праска, меблі. Майстерня готова до повноцінної роботи та має постійну клієнтську базу.

170 000 грн – Кав’ярня

В приміщенні зроблений ремонт, вкладень не потрібно, все працює, є напрацьована база постачальників. Загальна площа 30 кв.м. Приміщення в оренді. Все обладнання у власності.

201 000 грн – Виготовлення бетонних парканів

Є пропозиція з продажу готового бізнесу з виготовлення бетонних парканів. Є 30 різних форм та 250 дерев'яних щитів (піддонів для готової продукції), вібростіл, бетонозмішувач. Готові розказати технологію та навчити виготовляти продукцію.

310 000 грн – Продуктовий магазин

У працюючому магазині є все необхідне – металеві стелажі, касова зона, товар. Приміщення в оренді, але можливий перепис оренди.

369 000 грн – Магазин риболовних товарів

Магазин працює понад 10 років – вказує продавець. Є велика кількість товару, вітрини з підсвіткою, скляні вітрини, стелажі. Ще наявний одяг, куртки, штани, футболки з вішаками. Передають всю базу постачальників, сторінку у фейсбуці, інстаграмі.

443 000 грн – Цифровий друк на текстилі

Суть бізнесу – друк принтів на одязі – футболках, толстовках, екосумках, тощо. Продають необхідне обладнання для друку, спеціальний термопрес, комп’ютер з ліцензійним програмним забезпеченням, столи, залишки футболок. Також до вартості входить сайт компанії, сторінки у соцмережах, база постачальників, тощо. Приміщення знаходиться в оренді.

458 000 грн – Кав’ярня з обладнанням

Продають двоповерхову кав’ярню із морського контейнеру. На другому поверсі – літній майданчик для клієнтів. В середині кав’ярні також є зона зі стільцями. Є обладнання – кавомашина, дві кавомолки, фритюрниця, холодильник. Контейнер можна транспортувати у будь–яке місце.

676 000 грн – Магазин електротехніки з сервісом ремонту

Магазин знаходиться в орендованому приміщенні. В ціну входить понад 500 позицій товару та запчастини, вітрини, столи, стелажі, вивіски, охорона сигналізація, інструмент для ремонту техніки, тощо. Продавець вказує, що магазин має прибуток щомісяця, враховуючи витрати оренди, податків, охорони та інших витрат.

14 050 000 грн – Супермаркет

Супермаркет розташований у мікрорайоні «Дружба». Всередині ремонт, автономне опалення, пожежна та охоронна сигналізації. Загальна площа 626 кв.м. Є підвал. Можлива реконструкція з надбудовою.

34 000 000 грн – Готель

У комплекс входить три приміщення – готель, банкетний зал та пекарня для виготовлення кондитерських виробів та кави. Кожний з будинків має окрему інфраструктуру (паркінг, кухня, задню кімнату, туалети). Все влаштовано так, щоб можна було провести декілька урочистих заходів одночасно.

Читайте також:

Азарт під час війни? Хто і коли планує відкрити залу гральних автоматів у центрі Тернополя

Експорт та імпорт: з якими країнами та чим торгує бізнес Тернопільщини

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up