Котельням у Тернополі передали сім генераторів і куплять два котли

Котельням у Тернополі передали сім генераторів і куплять два котли

КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» придбає два водогрійні котли для котелень, а також підприємству передали сім генераторів для котелень.

Про це повідомили в Тернопільській міській раді.

— 13 вересня на черговому засіданні виконавчого комітету, розглянувши звернення комунального підприємства КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» щодо надання дозволу на здійснення планових капітальних витрат на придбання двох водогрійних котлів, — йдеться у повідомленні.

Відповідно до рішення, комунальному підприємству надано дозвіл на здійснення планових капітальних витрат  для придбання двох водогрійних котли низького тиску для влаштування їх у двох котельнях.

Відео дня

Нагадаємо, виконком передав КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» сім генераторів для забезпечення резервними джерелами електроживлення котелень міста.

«На залишку були генератори великої потужності від 3 до 6 кВт. Це обладнання потрібне КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», щоб забезпечити резервним електроживленням наші паливні, що подають тепло до житлових будинках, у випадку відсутності електроенергії під час опалювального сезону», – зазначає міський голова Сергій Надал.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що влітку тернопільські котельні ремонтували напередодні нового опалювального сезону.

 

Читайте також:

Для військових з бюджету Тернополя додатково спрямують понад 15, 7 млн гривень

Платні парковки у Тернополі: де розташовані і коли працюють

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up