Квіти до 1 вересня дешевше купити раніше свята

Квіти до 1 вересня дешевше купити раніше свята

Зараз скромний букет з соняхів та чорнобривців, айстр обійдеться близько 30 гривень. Але продавці не приховують, що чим ближче до 1 вересня, тим ціни удуть вищими.

Продавці квітів кажуть, що квіти до першого дзвоника можна купити завчасно, вони не пов'януть, якщо за ними правильно доглядати - і вибір буде більший.

- Ціни до 1 вересня трохи піднімуться. На скільки точно, не скажу, залежно на які квіти, - каже продавець в квітковому магазині в Центрі.  - Найчастіше беруть невеличкі букетики з маргариток за 30 грн. Деякі квіти можна купити завчасно, тільки треба поставити їх в холодне місце. Близько тижня не в'януть маргаритки і гербери. Найдовше можуть постояти хризантеми - 2-3 тижні. Але це за умови, що їх треба регулярно підрізати, часто міняти воду. Найшвидше в'януть троянди та польові квіти. 

Зокрема 28 серпня гербери коштували 25 грн за шт., маргаритки - 30 грн за букетик, троянди - від 15 грн за шт. Продавець каже, що вазони для вчителів майже не беруть. Гілка орхідеї коштує 250 грн.

Відео дня

Варто зазначити, що у вуличних продавчинь на стихійному квітковому ринку на вулиці Руській ціни не дешевші. Там продають соняхи (по 2-5 грн за маленькі та від 15 грн за великі), хризантеми по 25 грн за шт., гладіолуси по 12-25 грн за шт. Букетики з сезонними квітами можна придбати за 30-120 грн.

А що Ви даруєте вчителям на 1 вересня і чи багато витрачаєтесь? Відповідь пишіть у коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Пора відходити від цих совдеповських звичок ,котрі вже переросли у корупційну складову в школах  . Пора вже зрозуміти ,що професія вчителя це така ж професія ,як і всі решта такі  ,як професія лікаря , токаря ,слюсаря ,фармацевта , інженера і так далі   . Щось  цим вище перерахованим фахівцям ніхто не дарує квіти , конверти з грошима ,дорогі телефони ,золоті прекраси ,квитки на відпочинок в екзотичних країнах ну і таке подібне ,і всі вони працють на зарплату.  Щодо школи- тут вчителі перейшли до тактики "розділяй і володарюй" за допомогою так званого батьківського комітету ,  морального пресінгу ,і шантажу батьків  . Ось так, даруючи квіти вчителям, ви з самого першого класу показуєте свою слабкість , меньшовартість, стаючи  тими самими маріонетками корумпованого "педагогічного колективу",  де панує повна кругова порука . Ось так в першому класі ви даєте цим "хижакам" палець ,а в одинацятому класі вони відкусять вам руку .

    P.S  Якщо вам  подобається така позиція де вас будуть  махати усім "педагогічним колективом" в одне місце  ,то готуйте з першого класу валізу для грошей, і виконуйте усі забаганки вчителів і батьківського комітету   .

    Anonymous reply Анонім

    підтримую
  • Anonymous

    наша вчителька-садистка обійдеться
  • Anonymous

    подадарки вчителям - то пережиток з радянського союзу.  Вийняток хіба першачки і випускники
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up