Майже 200 тис грн витратили на хімію для фонтанів та 100 тис грн на ремонт флагштоків

Майже 200 тис грн витратили на хімію для фонтанів та 100 тис грн на ремонт флагштоків

Журналісти "20 хвилин" проаналізували “цікаві” пропозиції за останній місяць у електронній системі публічних закупівель ProZorro та з’ясували, на що чиновникики витрачають обласний та місцевий бюджети.

Минулого року з 1 квітня почав діяти Закон "Про публічні закупівлі", який забезпечив переведення всіх державних закупівель в Україні в електронний формат. Перехід відбувався у два етапи: з 1 квітня всі свої закупівлі в систему ProZorro зобов’язані були перевести центральні органи виконавчої влади, а з 1 серпня ProZorro стало обов’язковим для решти державних замовників.

Відповідно сьогодні кожен, небайдужий громадянин, без проблем може зайти на ProZorro та дізнатися на що чиновники витрачають бюджетні кошти.


Майже 200 000 грн на хімію для фонтанів

Управління ЖКГ Тернопільської міськради 27 липня уклало договір з КП "Тернопільводоканал" на «Утримання фонтанів – витрати на хімічні засоби для очистки води та інші витрати на обслуговування». Вартість робіт згідно укладеного догоовру - 194 709,37 грн.

Відео дня

Майже 100 000 грн на ремонт флагштоків

Управління ЖКГ Тернопільської міськради 7 липня уклала договір з ПП Віталієм Мазуриком на “Поточний ремонт флагштоків по вул. Йосипа Сліпого в м.Тернополі”, вартість робіт 98 000 грн. До слова, Віталій Мазурик з Василем Мазуриком засновники ТОВ "ТОМ-Інвестбуд", яке проводить капремонту входу у парк ім. Т. Шевченка. Братів Мазуриків місцеві ЗМІ пов'язують з найближчим оточенням міського голови, як результат - підприємство часто виграє “злачні” тендери.


6 764 000 грн на реконструкцію фонтану

Управління ЖКГ Тернопільської міськради 2 серпня уклало договір з ТОВ "ТОМ-ІнвестБуд" на “Реконструкцію фонтану в парку Національного відродження”. У тендері взяли участь три ораганізації, зокрема: Тернопільське міське шляхове ремонтно-будівельне підприємство "Міськшляхрембуд", ТОВ “Абсолют-Клімат” та ТОВ "ТОМ-ІнвестБуд".


65 000 грн на трансляцію сесії облради

Тернопільська обласна рада 26 липня уклала договір з ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" на організацію телевізійної трансляції пленарного засідання. 


147 000 грн на феромонні пастки

ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області 17 липня уклало договір з ФОП Ружинскас О.Ю. на закупівлю феромонних пасток для комах.


25 100 грн на футбольні ворота

КЗ "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту" 27 липня уклала договір з ФОП Пахомовський В.В. на закупівлю футбольних воріт.


16 990 грн світильник операційний

Тернопільське міське шляхове ремонтно-будівельне підприємство "Міськшляхрембуд" 20 липня уклало договір з ФОП Шевкіс Валентин Зігмундович на закупівлю операційного світильника.


7 000 грн на кондиціонер

УТОР Теребовлянський психоневрологічний будинок-інтернат про проведення допорогової закупівлі кондиціонера.


2 165,20 грн на заправку кондиціонера в автомобілі

ДП "Тернопільський національний педагогічний університет ім. В.Гнатюка" 24 липня підписав угоду з ТОВ «Джерман-Автоцентр» на заправку, ремонт та діагностику кондиціонера автомобіля.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діонісій

    цікаво почитати  

    :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up