Майже 4 мільйони гривень виділили на реконструкцію і ремонти шкіл і садків Тернополя

Майже 4 мільйони гривень виділили на реконструкцію і ремонти шкіл і садків Тернополя

Рішення про це прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради. Які освітні заклади міста отримають гроші на оновлення – читайте у матеріалі.

На засіданні виконкому 6 березня прийняли рішення про використання коштів бюджету розвитку для реконструкції, реставрації, капітального ремонту у закладах дошкільної та загальної середньої освіти. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Кошти у сумі 1 854 000 гривень спрямують для придбання основних засобів, а також реконструкції, реставрації, капітального ремонту у Тернопільських закладах дошкільної освіти №3, №5 та №32.

Ще 1 801 000  гривень, як йдеться у повідомленні, виділять для придбання основних засобів і на капітальний ремонт у таких закладах загальної середньої освіти:

Відео дня
  • школа №4 – на придбання основних засобів;
  • школа №13 імені Андрія Юркевича – на капітальний ремонт-влаштування огорожі спортивного майданчика;
  • академічний ліцей  «Генезис» – на придбання основних засобів та на капітальний ремонт системи опалення-усунення аварійної ситуації.

Від міської ради нагадують, що у лютому 2024 року виконком також виділив понад 5,1 мільйони гривень для реконструкції і ремонтів у закладах дошкільної і загальної середньої освіти міста.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, що у школах Тернополя збільшили розмір компенсації за одноразове харчування пільговиків до 50 гривень. Журналісти перевіряли, чим за ці кошти у їдальнях навчальних закладів годують дітей.

 

Читайте також:

У Тернополі починається обов’язкова електронна реєстрація для зарахування дітей у 1 клас

Пільгове харчування дітей: які категорії будуть безоплатно харчуватися в закладах облради

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up