Майже мільйон на пропаганду своєї діяльності витратила міська рада

Майже мільйон на пропаганду своєї діяльності витратила міська рада

Мерія на висвітлення своєї діяльності у місцевих ЗМІ витратила понад 900 тис грн лише від початку цього року. Інформацію про діяльність розмістили у періодичних виданнях, радіо і телебаченні.

278 600 грн на друк інформаційного бюлетеня в газеті
Тернопільська міська рада 21 березня уклала договір з приватним підприємством на розміщення в одній з місцевих газет інформаційного бюлетеня "Тернопільська міська рада інформує".


249 300 грн на висвітлення діяльності міськради в газеті
Тернопільська міська рада 16 березня уклала договір з місцевим періодичним виданням на висвітлення діяльності Тернопільської міської ради.


190 000 грн на монтаж відеороликів про діяльність мерії
Тернопільська міська рада 8 лютого уклала з однією медіакомпанією на виготовлення і розміщення на місцевому телеканалі відеосюжетів "Міська рада інформує", прямих ефірів, програм в запису та інші супутні телевізійні послуги.

Відео дня

130 000 грн на телевізійні послуги
Тернопільська міська рада 7 лютого уклала договір з місцевим приватним медіа підприємством на розміщення програми "Тернопільська міська рада інформує" на одному з місцевих телеканалів, прямі ефіри, трансляція інших телепередач суспільного значення, створення телевізійних проектів з нагоди визначних дат і подій, презентаційних фільмів, виготовлення та трансляція інформаційних програм про діяльність міськради.


31 200 грн на послуги радіомовлення
Тернопільська міська рада 3 травня уклала договір з приватним підприємством "Ідеї які продають" для розміщення вітаннь, оголошеннь, інформаційних сюжетів та інших послуг на радіо 24 "Максимум" і Стильному радіо "Перець Фм".


23 436 грн на телевізійні послуги
Тернопільська міська рада 7 лютого уклала договір з приватним підприємством "Ідеї які продають" для розміщення святкових вітань на "Телеканалі новин 24".


До слова, минулого року з 1 квітня почав діяти Закон "Про публічні закупівлі", який забезпечив переведення всіх державних закупівель в Україні в електронний формат. Перехід відбувався у два етапи: з 1 квітня всі свої закупівлі в систему ProZorro зобов’язані були перевести центральні органи виконавчої влади, а з 1 серпня ProZorro стало обов’язковим для решти державних замовників.

Відповідно сьогодні кожен, не байдужий громадянин, без зайвих проблем може зайти на ProZorro та дізнатися на що чиновники витрачають бюджетні кошти.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up