Міська рада закупила яєць на 11 тисяч гривень

Міська рада закупила яєць на 11 тисяч гривень

Дванадцять півтораметрових яєць закупили за дорученням міського голови. Їх розмалюють на мистецькому пленері до Великодніх свят.

Рішення про передачу яєць на баланс КП "Об'єднання парків культури і відпочинку" прийняли на засіданні виконавчого комітету 21 березня.

- На доручення міського голови закупили на Великдень 12 пасхальних яєць, - каже начальник управління житлово-комунального господарства Олег Соколовський. - Їх висота  - 1,5 метра з підставками. Вартість яєць - близько 11 тисяч гривень. Після свят їх заберуть на зберігання до наступного року.

Встановити гігантські писанки планують в центральній частині міста: або на Театральному майдані, або на вулиці Сагайдачного. 

Відео дня

- Зараз яйця на зберіганні на подвір'ї школи № 3, щоб їх не понищили вандали, - розповідає начальник управління культури і мистецтв Олександр  Смик.  - А потім, коли зійде сніг, влаштуємо мистецький пленер, на якому учні тернопільських освітніх закладів їх розмалюють. Великодні візерунки підберуть характерні до нашого регіону - буде дуже гарно. 
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    Краще б закупили нормальні контейнери для збору пластмасових кришок на протези ветеранам АТО .Вчора йщов по вулиці то така розвалюха висить для кришок  на тих контейнерах для пластику , а сьогодні всі ці кришки валяються на землі . Що місто не обійшлося без тих яєць . Один хер якесь бухе бидло порозбиває в парках ті яйця .

    Ната Лия reply Анонім

    Ця акція із кришками ,була придумана,для об'єднання украінців навколо спільноі справи.Протези із кришек не виготовляють!

    Анонім reply Ната Лия

    Для тих хто в танку. Гроші від цієї сировини(пластикові кришки) ідуть на протезування тому то їх і збирають .Де я написав ,що із кришок конкретно виготовляють  протези  .Виготовляють протези тільки за кошти   із зданих кришок.Все вам треба розжовувати  . І взагалі  треба вловлювати саму суть ,а суть питання заключається в тому , що влада витрачає кошти не на кормсть міста ,то памятник вчителю по заказу хворих  на голову людей встановлють за 1 млн грн ,то гігантські яйця купляють .

    Vadim Yasinskiy reply Анонім

    Стоп, а чому саме кришечки, а не пластик? Хтось в наварі?)

    Vadim Yasinskiy reply Анонім

    З кришок ніхто протези не робить.

    Анонім reply Vadim Yasinskiy

    Не п....... . Я особисто дивився передачу щодо даної теми . Там навіть на контейнерах написано "Для бійців АТО"

    Vadim Yasinskiy reply Анонім

    я тобі кажу, як людина, яка працює сугубо в сфері протезування. Це не правда, з кришечок протези не роблять)
  • Діонісій

    тепер в Тернополі будуть самі-самі великі яйця, в книгу рекордів обов'язково.
  • Rimasevski Olekcandr

    Можна між кожною парою вставити якійсь штандарт (скажемо, з портретами місцевих "меценатів"). Якщо зробити штандарти великими -  можна написати обіцянки партійних бонз.

    Тре докупити золотої фарби тисяч на 50.

    Зривається з язика:  "Яйця долі "Файного міста".  

    Йшов 5-й рік війни...

    Rimasevski Olekcandr reply Rimasevski Olekcandr

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up