Міський стадіон відремонтують за 5 мільйонів до проведення фіналу Кубка України

Міський стадіон відремонтують за 5 мільйонів до проведення фіналу Кубка України

Рішення виділити 5 мільйонів гривень на ремонт Тернопільського міського стадіону  з міського бюджету прийняли на засіданні виконкому. За ці кошти планують усунути недоліки на які вказала спеціальна комісія, при  його огляді.
 

Начальник управління розвитку спорту та фізичної культури Микола Круть зазначив, що виділені  кошти витратить на ремонтні роботи, аби підготувати стадіон належним чином до проведення фіналу Кубка України з футболу.

Зокрема, стадіон наразі не обладнаний вишками для проведення телевізійної трансляції. Відсутні належні умови для роботи ЗМІ та інше.

За ці гроші планують капітально відремонтувати систему зовнішнього електроосвітлення футбольного поля, встановити додаткові прожектори освітлення, відремонтувати трибуни, а також вишки для телевізійної трансляції футбольних поєдинків.

Відео дня

Додамо, що резервним стадіоном у разі форс-мажорних обставин обрали "Арену Львів".

Нагадаємо, фінальний матч розіграшу Кубка України з футболу відбудеться 13 травня 2020 року на Тернопільському міському стадіоні. Таке рішення одноголосно прийняли на підсумковому засіданні виконкому Української асоціації футболу, що відбулося 16 грудня.

  - Фінал Кубка України сезону 2019/2020 відбудеться в Тернополі! Впевнений, що цей поєдинок стане чудовим святом для всієї Західної України, – прокоментував рішення виконкому президент Української Асоціації футболу Андрій Павелко.

Головним лобістом проведення фінального матчу у Тернополі виступив голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик, який також говорить про історичне рішення.

Нагадаємо, що єдина професійна команда Тернопільщини – "Нива" також брала участь у розіграші Кубка України. Проте підопічні Василя Малика припинили боротьбу ще на першому попередньому етапі, поступившись на виїзді рівненському "Вересу".
 

Читайте також: Інтерактивна карта спортивних майданчиків Тернополя

Відтепер жителі міста, котрі проживають в тому чи іншому мікрорайоні, зможуть легко переглянути найближчу спортивну локацію за одним кліком.

Нагадаємо, у суботу, 8 лютого, у Тернополі після капітального ремонту відбулося відкриття фізкультурно-оздоровчого комплексу (ФОК) за адресою вул. Братів Бойчуків, 4а. Роботи над оновленням об’єкту тривали більше шести місяців. Загальна вартість ремонту становила майже 11 мільйонів гривень, з них 5 млн. грн. були надані з державного бюджету та ще 6 млн.грн. – з міського бюджету.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up