Новорічні корпоративи 2025: скільки коштує відсвяткувати у Тернополі та що пропонують

- У Тернополі тривають новорічні корпоративи. Для компаній, колективів заклади підготували прикрашені зали, фотозони, корпоративні меню та шоу.
- Скільки коштує відсвяткувати корпоратив та що саме за ці кошти пропонують у закладах – дізнавалися «20 хвилин».
Для матеріалу обрали п’ять місцевих закладів: SFERA, «Женева», Ресторація Фляшка, NOM Restaurant та ресторан Friday. Інформацію щодо корпоративів знайшли на їхніх сторінках у соціальних мережах, а також деякі деталі уточнювали в працівників телефоном. Про кожен заклад розповідаємо окремо.
SFERA
Команда готова дарувати гостям незабутні святкові емоції. Гостей обіцяють дивувати авторським меню від шефа, фотозоною, живою музикою, програмою від зіркових гостей та просторою залою.
Щодо корпоративного меню, то пригощають тернополян 17 стравами та двома напоями.
– Ми пропонуємо брускети з лососем, салямі, а також сирне та м’ясне асорті. Є у нас і сет з різносолів, карпачо з язика, печінковий паштет, чіабатта, оселедець та хлібний кошик. Із салатів є грецький, олів’є з креветкою та цезар з куркою. Пропонуємо сайду на подушці з овочами, свинину з в’яленими томатами та картопляним пюре. Обов’язково м’ясний сет та овочі на грилі. З напоїв – ігристе вино та узвар, – повідомляють на сторінці закладу.
У будні дні вартість відпочинку за людину – 1400 гривень, а ось у вихідні – 1 600 гривень.
Ресторація Фляшка
Новорічний корпоратив – можливість завершити рік на яскравій ноті. Заклад закликає об’єднуватися і провести це свято в незабутній атмосфері.
– Ми пропонуємо просторий та стильно прикрашений зал, музику та атмосферу, що створять новорічний настрій. Для тих, хто обожнює фотографуватися, маємо спеціальні святкові локації, – розповіли у закладі.
Новорічного меню у закладі немає, натомість тернополянам пропонують скласти його самостійно з існуючих страв.
– У нас є загальне меню і вже відповідно до нього кожен колектив самостійно формує свій стіл. Тобто працюємо з кожним індивідуально. Це зручно, адже можна зібрати страви на будь-який бюджет. Щодо алкоголю, то дві пляшки гості мають придбати у нас, а інше можна принести із собою. Також дозволяємо приносити фрукти та торт, – розповіли у закладі.
«Женева»
У ресторані обіцяють зробити вашу новорічну вечірку комфортною та незабутньою. Все що вам потрібно – гарний настрій, святкове вбрання і бажання відпочивати. А за всі інші важливі моменти подбають у закладі.
— Для наших гостей ми підготували феєричну новорічну вечірку. На присутніх очікує сучасна жива музика, новорічна фотосесія вашого корпоративу, інструментальний супровід неймовірним звучанням скрипки, — повідомили у закладі.
Традиційно кухарі розробили святкове меню, аби гості отримали гастрономічне задоволення. На вас очікують салати, гарячі страви, фірмові сети, закуски. Алкогольні та безалкогольні напої кожен колектив приносить із собою.
Родзинкою вашого вечора стане шоу подача фірмової страви від шефа. Вартість за одного гостя – 1280 гривень.
NOM Restaurant
Музичний супровід від гурту Soun Band, приватність, неймовірна атмосфера, гарні локації та позитивні емоції – все це обіцяють тернополянам у NOM Restaurant.
Обіцяють ще й смачно нагодувати, адже у новорічному меню поєднали салати, брускети, кілька видів м’яса, риби тощо.
– Підготуємо для гостей новорічний сет брускет, рол зелений дракон, антипасті, рибне асорті, паштет, тартар з тунця. Також пропонуємо шпинатні роли, мікс мандаринів, олів’є з креветкою, салат з прошуто та хурмою, камамбер. Обов’язково буде картопля гратен, медальйони з грибним соусом, телятина під вишневим соусом, лосось веллінгтон. З напоїв пропонуємо ігристе або горілку, узвар або морс, – повідомляють у закладі.
Вартість за одну людину у будні – 1 600 грн, а у вихідні – 1 700 грн.
Ресторан Friday
У закладі підготували різдвяно-новорічну програму. Є можливо поєднати святкування з проєктором, живою музикою та DJ-сетом.
– Зробимо все, аби цей вечір для вашого колективу був ідеальним. Пропонуємо окремий зал або стіл, авторську кухню від шефа, стартер. Гарячі страви від шефа приймаємо за індивідуальним замовленням, вина підбере професійний сомельє, – повідомляють у закладі.
Корпоративне меню для однієї людини обійдеться у 1200 грн.
Нагадаємо, журналісти «20 хвилин» запитали у тернополян, скільки коштів планують витратити на святковий стіл до Святвечора та Різдва Христового. Детальніше читайте за посиланням.
Читайте також:
Чи обов'язково на столі повинно бути 12 страв у Святвечір розповідає отець Філюк
Відпочинок на природі: ТОП місць, де можна відпочити з родиною взимку (партнерський проєкт)
Від 100 грн просять за одне дерево: де у Тернополі можна купити ялинки та скільки коштують
Як працюватимуть тернополяни на Різдво і Новий рік: рекомендували перенести робочі дні
Пропонують льодянки, санки та лижі: розповідаємо ціни на зимові забавки у Тернополі
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
-
Lubov LubovСпівав колись білоножко,половина села гуляє,половина в землі лежить......
-
Оля КарнаухНапевно шановні забули,що війна.
-
Anna SzcześniakАшет вже був?
-
АннаЗакінчилася війна в тернополян,бо пєтя недохетьман свої рошенки відкриває по місту ...і такі як ти ролан борода на дивані пиздякаєш,бо Справжні Чоловіки Герої захищають державу а ти на дивані....циркач