«Ощадбанк» продовжив термін дії платіжних карток: чому і на який термін

«Ощадбанк» продовжив термін дії платіжних карток: чому і на який термін

Клієнти «Ощадбанку» не мусять іти в установу, щоб продовжити термін дії своїх платіжних карток. Це відбудеться автоматично абсолютно для усіх користувачів.

В «Ощадбанку» кажуть, що продовжили термін дії карток через воєнний стан для зручності клієнтів. При цьому оновлення стосується усіх користувачів, в тому числі внутрішньо переміщених осіб.

У разі закінчення терміну дії такі картки продовжать повноцінно працювати: ними можна розраховуватись у торговельно-сервісній мережі, знімати з них готівку в банкоматі тощо.

— Продовження відбувається автоматично для карток, термін яких закінчується, починаючи з лютого 2022 року, — йдеться у повідомленні. — Якщо нову картку вже перевипущено, будь ласка, зверніться до відділення «Ощадбанку» для її отримання у зручний для вас час.

Відео дня

У банку додають, що наразі продовжили термін дії карток до кінця 2023 року. 

Нагадаємо, в Україні розширюють державну програму «єОселя». Від серпня вона буде доступна для більшої кількості громадян. Хто за оновленими правилами може претендувати на участь у держпрограмі та що треба зробити, аби отримати кошти в Тернополі – дізнавалися «20 хвилин».

 

Читайте також:

Подай заявку – виграй кредит на житло. Хто і як може скористатися програмою

На одного українця припадає 66 банкнот і 172 монети. Яких найбільше у вашому гаманці? (ОПИТУВАННЯ)

Як оформити пенсію, перебуваючи за кордоном

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up