Пальне у Тернополі: на всіх АЗС і навіть трішечки дешевше, ніж раніше

Пальне у Тернополі: на всіх АЗС і навіть трішечки дешевше, ніж раніше

«20 хвилин» перевірили ситуацію на заправках у Тернополі: чи є бензин, газ та дизпаливо та як змінилася вартість?

Ще наприкінці червня ми писали про те, що ситуація з пальним у Тернополі пішла на покращення. Уже тоді бензин був на заправках майже усіх мереж, які були присутні у місті, а черги — були відсутні. Немає черг і зараз.

Нагадаємо, що криза пального в Україні розпочалася в кінці квітня — на початку травня після масованих атак росії на паливну інфраструктуру. Аби заправити навіть десять літрів бензину, треба було простояти кількагодинну кілометрову чергу.

БРСМ

Відео дня

У суботу, 16 липня у Тернополі найдешевша пропозиція 95-го бензину, як, і наприкінці червня представлена у мережі заправок «БРСМ». І якщо тоді за свій 95-й. який зроблено на основі спирту вони хотіли отримати 49.99 гривень, то зараз ціну істотно менша — 42.99. До того ж у червні можна було придбати лиш такий бензин. Зараз же тут

Є і так званий «преміальний» 95-й бензин за ціною 51.99 гривень за літр.

Дизельне пальне — 55.99 гривень, а газ — 30.99.

 

ОККО

На заправці цієї мережі, на якій побували ми доступні до продажу абсолютно усі види пального, які є на рекламній стелі. Хоча під час нашої минулої перевірки були тільки «преміальний» 95-й бензин та газ. Вартість бензину незмінна — 52 гривні за літр. «Звичайний» 95-й обійдеться на гривню дешевше. Така ж різниця і з дизпаливом: «преміальне» коштує 58 гривень за літр, а «звичайне» на сто копійок дешевше. Вартість газу —33 гривні за літр.

Greenwave

На АЗС цієї мереж у розпал кризи пального — заправитися було не можна. Втім наприкінці червня ситуація змінилася. Літр 95-го бензину коштував 52 гривні. Зараз він став дешевше та коштує 50 гривень. Також у вільному продажі дизельне пальне — 55 гривень за літр.

Energy

До складу цієї мережі входять заправки, які продають пальне під брендами ANP, «Укрнафта», «Авіас». На перших двох продають  лиш за талонами. Такий же підпис «за талонами» роздруковано на листку А4 та приклеєно до рекламної стели заправки «Авіас». Хоча насправді саме на заправках цього бренду може залити бензин кожен бажаючий, але для цього треба використати фірмовий додаток. І ціна тут також стала меншою у порівнянні з кінцем червня, а асортимент — більшим. «Звичайний» 95-й замість 52 гривень коштує 50, а також з’явився і «преміальний», він дорожче на 50 копійок. А за літр дизельного пального треба заплатити 55 гривень.

BVS

У порівнянні з нашим попереднім матеріалом, який виходив 29-го червня у цій мережі 95-й бензин став дешевше на одну гривню. Замість 51.99 гривень тепер треба платити 50.99 за літр. Газ тут коштує 29.99, а дизпаливо — 53.99 гривень за літр.

WOG

На заправці цієї мережі також весь асортимент пального у наявності. Ціни на 95-й бензин з кінця червня незмінні. «Преміальний» 95-й коштує 52 гривні за літр, а «звичайний» — 51. Літр «преміального» «дизпалива» коштує 58 гривень, а «звичайного» — 57.

Motto

Під час нашої минулої перевірки наприкінці червня у цій мережі 95-й бензин коштував найдорожче — 57.98. Тепер навпаки тут пропонують найдешевший (якщо не брати на основі спирту від БРСМ) — 49.78 гривен за літр.  Лиш варто зазначити, що тоді у наявності був «преміальний», а зараз — «звичайний».

Літр «звичайного» «дизеля» тут коштує 54.58, а газу — 29.78.

Shell

Це єдина велика мережа АЗС, де бензину в наявності не було, ані наприкінці червні, ані нині. Хоча з нулів на рекламній стелі можна припустити, що все ж таки фірмовий бензин «v-power» можна придбати за талонами або в додатку. Точно є у вільному продажу два види дизельного палива. «Преміальне» коштує 57.99 гривень за літр, а «звичайне» на гривню дешевше. Продають і газ — 31.99 за літр.

Читайте також:
Бензин — є усюди, а черг — немає. Невже криза пального скінчилася?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up