Платять майже 16 тисяч гривень: ТОП 10 вакансій і зарплат у Тернополі

Платять майже 16 тисяч гривень: ТОП 10 вакансій і зарплат у Тернополі

На Тернопільщині роботодавці пропонували різні вакансії та високі зарплати.

За дев’ять місяців 2020 року через службу зайнятості Тернопільщини 4,4 тис. роботодавців шукали працівників на 18,9 тис. вакансій. Серед них 7,9% – із заробітною платою вищою від середньої по області. Про це повідомив директор Тернопільського обласного центру зайнятості Василь Олещук.

Зарплату у 15,8 тис. грн пропонували водію тролейбуса; 15 тис. грн – агроному, провізору-косметологу, столяру-верстатнику на будівництві; по 14 тис. грн – керуючому відділенням, заступнику директора; до 13 тис. грн готові платити трактористу-машиністу сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, кранівнику; по 11 тис. грн на місяць пропонували поліцейському, завідувачу відділенням, монтеру колії, електромонтажнику силових мереж та електроустаткування.

За видами економічної діяльності роботодавці найбільше потребували працівників у сільському господарстві, торгівлі та в переробній промисловості.

Відео дня

Найбільший попит на сьогодні мають: оператори котельні, продавці, швачки, поліцейські (інспектори) патрульної служби, водії автотранспортних засобів, водії тролейбуса, машиністи (кочегари) котельної, менеджери (управителі) зі збуту, адміністратори, кухарі. Також постійною залишається потреба у лікарях різних спеціальностей (стоматолог, терапевт, ветеринарної медицини тощо) та медсестрах.

Як зазначають у центрі зайнятості, середній розмір заробітної плати у вакансіях на 1 жовтня 2020 року становив 6,5 тис. грн.

Читайте також: Мінімалка зросла, яка середня зарплата на Тернопіллі та в інших областях (ІНФОГРАФІКА)
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Vasyl Xanas

    Шановні журналісти ви розумієте що Ви пишете, наводячи дану статистику, виходить що роботодавці беручи до себе на роботу працівників в 92 % випадків не готові платити зарплату вище середньої по області, це дуже сумно враховуючи рівень цін і реальну купівельну спроможність населення
  • Сергей Васильев

    Піздєц....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up