Поштові перевізники у Тернополі: скільки вартує доставити посилку та що про них кажуть користувачі

Поштові перевізники у Тернополі: скільки вартує доставити посилку та що про них кажуть користувачі
  • У Тернополі діє чотири поштових перевізники.
  • Ми порівняли для вас вартість доставки вантажу з Тернополя та зібрали відгуки користувачів з Тернополя про кожного з перевізників.

Відгуки користувачів про перевізників ми брали з сайтів top20.ua, або list.in.ua.

«Нова Пошта»

«Нова Пошта» – українська компанія, створена 2001 року, надає послуги доставки документів, вантажів і посилок. Мережа налічує 6 тис. відділень та сортувальних терміналів у Києві, Хмельницькому та Львові.

Відео дня

Відділення у Тернополі

У Тернополі є 19 відділень «Нової Пошти», розміщених в різних частинах міста. Переважно розташовуються відділення в Центрі, три – на «Дружбі», два – на масиві «Південний», чотири – на масиві «Східний», по два – на «Канаді», «Алясці» та масиві «Новий світ».

Відгуки

На різних відділеннях цієї компанії в Тернополі відгуки також різняться. Переважно, вони все ж є позитивними:

– Частий відвідувач цього відділення, бувало по різному, але в загальному досить добре справляються з своїми обов'язками, – користувач Тарас Тетюк про відділення №4.

– Користуюся послугами відділення вже декілька років. Колектив привітний, адекватний і з помилками ніколи не було проблем. Але для такої кількості клієнтів бракує трохи площі приміщення, – користувач Зоряна Удич про відділення №7.

– Так собі, робітники можуть бути трішки привітнішими, – користувач Ірина Слойко про відділення №8.

– Зручне розташування, проте трішечки мало місця всередині як для відділення, яке знаходиться в центрі, – користувач Євген Жданюк про відділення №2.

– Хороше обслуговування. Єдине, що майже завжди багато людей в черзі, – користувач Діна Кусьмій про відділення №6.

Яка вартість перевезень

В онлайн-калькуляторі на сайті «Нової пошти» є можливість вирахувати вартість відправлення посилки. Ми обрали наступні параметри: розмір 20х15х15, вага 2 кілограми, вартість до 200 гривень, відправлення з Тернополя до Києва.

Вартість склала 56 гривень, хоча на сайті зазначають, що вона може відрізнятися від зазначеної.

«Укрпошта»

«Укрпошта» – державне підприємство поштового зв’язку, підпорядковане Міністерству інфраструктури України, національний оператор поштового зв’язку. Засновано підприємство в 1994 році, зараз нараховує 11 700 поштових відділень по всій Україні.

Відділення в Тернополі

У Тернополі налічується 23 відділення «Укрпошти». З них три розташовані на масиві «Дружба», дві – на «Східному», по одному на масивах «Канада», «Аляска» та «Новий світ». Решта відділень знаходиться в Центральній частині міста.

Відгуки

Відгуки переважно позитивні. Хоча більшість користувачів акцентують на застарілому візуальному вигляді більшості відділень «Укрпошти»:

– Потрібно зробити ремонт в коридорі. Але обслужили добре, – користувач Анатолій Ващенко про відділення №2.

– Хороші працівники, дійсно бувають великі черги, але стараються швидко всіх обслуговувати. Ремонт там ще з часів радянського союзу напевно. Хочеться трохи оновлення і покращення умов праці для цих людей, – користувач Тетяна Геведзе про відділення №27.

– Чудове насправді відділення, попри свій візуальний вигляд. Працівники даного відділення надають чудовий сервіс своїм клієнтам. Задоволений та користуюсь регулярно, – користувач Матвій Троцюк про відділення №2.

– Відділення бажає бути кращим, маю на увазі саме приміщення ,ну дуже просить ремонту, персонал завжди ввічливий, дівчата гарно обслуговують, з посмішкою, завжди іду з задоволенням, – користувач Валерія про відділення №20

– Відправляв міжнародне відправлення - швидко і якісно надали послугу і консультацію, – користувач Володимир Кирило про відділення №8.

Яка вартість перевезень

Тут також є можливість розрахувати вартість відправлення посилки за допомогою онлайн-калькулятора на сайті «Укрпошти». Вага, оголошена вартість та маршрут такий же. Єдина відмінність з попередньою поштою – потрібно вказувати не ширину, висоту та довжину посилки, а значення найбільшої сторони. В нашому випадку це 20 сантиметрів.

Експрес-доставкою ми б заплатили 44 гривні, звичайною – 33 гривні.

Meest Express

Meest Express – міжнародний поштово-логістичний оператор з доставки усіх типів відправлень в будь-яку точку України та за кордон відповідно до міжнародних стандартів. Заснували компанію в 2008 році. Понад 1 700 представництв розташовані в різних куточках України.

Відділення в Тернополі

У Тернополі є 22 відділення та мінівідділення Meest Express. По три знаходяться на масивах «Дружба», «Канада», «Оболоня», «Східний» та «Аляска», ще один на масиві «Новий світ» та один біля «Шостого» магазину. Решта – в центральній частині міста.

Відгуки

Відгуки про компанію Meest Express ми взяли з сайту list.in.ua. Більшість відгуків є позитивними, хоча і негативні також є:

– Сьогодні я намотала круги по Тернополі в пошуках вашого відділення, яке приймає посилки закордон. Дівчата з гарячої лінії не знають, що відділення на Танцорова, 6 уже немає, а головний офіс на Текстильній приймає лише посилки по Україні. І лише у вашому відділенні на Хмельницького, 12 мене прийняли і обслужили як належить. Спасибі приємній дівчині , яка з повною відповідальністю виконала свою роботу. І соромно за тих людей, які відносяться до всього халатно, – зазначає користувачка Оксана Захарків.

– Отримувала посилку через Meest Express. Дуже зручно, коли прийшла смс з вказаною адресою, але знайти де саме знаходиться було важкувато, хоча від Подолян є вивіска в яку сторону шукати. Приміщення дуже велике, поки знайшла де можна отримати посилку попадала і на склад. Але там працівники зорієнтували. Сподобалось, що черг взагалі немає і чекати на отримання посилки не потрібно, її одразу видають, – зазначає користувачка Наталя Стецюк.

– Досить оперативна служба доставки, часто отримую посилки з-за кордону. Завжди перед доставкою телефонують та уточнюють зручну дату для доставки, – зазначає користувач Ашот Оганисян.

– Вже не перший раз приходять посилочки з-за кордону і враження склалось неоднозначне, адже перші рази все приходило швидко, а вже останній раз дуже довго чекали, – зазначає користувачка Тетяна Зазуляк.

– Кілька разів надсилав посилки і мені сподобалося, – зазначає користувач Олександр Птах.

Яка вартість перевезень?

На сайті Meest Express також є калькулятор для розрахунку вартості доставки. За такими ж параметрами, що ми вказували попередні рази вартість доставки вийшла 45 гривень.

Justeen

Justeen – українська компанія, заснована 2017 року, оператор на ринку експрес-доставки, входить торгово-промислової групи Fozzy Group, що керує торговельною мережею Сільпо, Фора, Fozzy, RIngoo, Thrash!. Нараховує понад 500 відділень по всій території України.

Відділення у Тернополі

У Тернополі є сім відділень Justeen. По одному на масивах «Дружба», «Канада», «Східний», «Аляска», «Новий світ» та два у Центрі.

Відгуки

Відгуки про компанію Justeen ми взяли з сайту list.in.ua. Відгуків про дану компанію небагато. Переважно позитивні:

– Враження неоднозначні. Смс так і не прийшла, у відділенні пояснили, що це тимчасові труднощі. Думаю все можливо виправити, – зазначає користувачка Оксана Кулик.

– Ціна приємно здивувала. Варто зазначити, що вартість доставки нижча ніж у конкурентів. Вартість доставки 25 грн. Є можливість розрахуватись через термінал, – зазначає користувач Тарас Озарків.

– Користувався послугами даного перевізника і залишився задоволеним, – зазначає користувач Іван Таценко.

Яка вартість перевезень?

За даними онлайн-калькулятора на сайті Justeen, вартість доставки з Тернополя до Києва становитиме 56 гривень за умови, що максимальна сторона вантажу становитиме 20 сантиметрів, вага два кілограми та вартість до 200 гривень.

При зміні параметрів відрізнятиметься і вартість.

А якою поштою користуєтеся ви? Чому? Пишіть в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Val Val

    JUSTIN №818 більше не існує.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera Від читача 21:01 Концерт гурту O.N.E. 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови 11:45 У школі №18 вшанували пам'ять випускників, які загинули у російсько-українській війні 10:57 В ДТП у Тернополі травмувався 62-річний велосипедист 10:30 Автосервіси та СТО Тернополя. Ваш автомобіль – наша турбота! (партнерський проєкт) 10:10 Знов курсує маршрутка №33 до дач біля Тернополя 09:30 Сьогодні, 15 квітня: перша письмова згадка про Тернопіль і день взяття міста радянськими військами 09:01 Чого чекати від погоди цього тижня: синоптики дали прогноз
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up