Тернопіль може залишитись без гарячої води

Тернопіль може залишитись без гарячої води
  • Коли запустять котельню на вул. Лесі Українки поки невідомо.
  • Через заборгованість пів міста з 7 серпня залишиться без гарячої води.
  • Є ймовірність, що гарячу воду відключать усім споживачам. 

 

- Котельню на вулиці Лесі Українки мали запустити ще 25 липня, - скаржиться мешканка будинку на вул. Героїв Крут Наталія. - Відключили нам гарячу воду ще 12 червня. Води досі немає. Скільки нам ще носитися з каструлями? 

В КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” кажуть, що гарячу воду не включили, бо котельня на вул. Лесі Українки досі на ремонті. І скільки він ще триватиме - невідомо.

- Це технічні проблеми, - кажуть у прес-службі КП. - Котельню уже мали запускати, але провели ще раз випробування після ремонту і виявили деякі несправності. Про відновлення роботи котельні ми повідомимо. 

Відео дня

З 7 серпня не буде гарячої води

До речі, без гарячого водопостачання невдовзі залишаться ще ряд вулиць у Тернополі. 
- Нам не погодили ліміти газу через заборгованість 37 млн 906 тис, - пояснюють в прес-службі. - Через це з 7 серпня гарячої води не буде у будинках, які під’єднані до котелень на вулицях Лозовецькій, 3а, Шкільній,5, Тролейбусній, 7б, І. Франка, 16, Транспортній,7б, Лемківській, 23. 

Але є ймовірність і того, що через цю заборгованість без гарячої води може опинитися весь Тернопіль.

- Зараз ця сума для нас непідйомна, - кажуть в прес-службі. -  Вирішити цю проблему можуть споживачі, якщо б вони погасили свою заборгованість. 

У КП зазначають, що проблем з гарячою водою можна уникнути, якщо місто перейде на альтернативні - торфʼяні котельні. 

- Громадськість проти цих котелень, - додають у прес-службі. - Але це можливість для цілодобової подачі гарячої води. Бо газ зараз дуже дорогий. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Людмила Канчалаба

    Що ж , самі собі підписуєте приговор. Я та багато інших моїх знайомих без гарячої води з 21 червня. Купуємо бойлер і пишемо заяви про від'єднання наших квартир від гарячого водоспоживання. Боржники . це в більшості алкаші і всяка нечисть. І їм пофіг чиє тепла вода чи ні. Основне пляшка. Списати ті борги, або вибити через суд, але людям надати послугу. Якщо ні то не требуде ваших послуг і позакриваєте котельні. А ще , де гарантія теплих квартир взимку?  Значить зараз я під шумок можу отримати в Міській раді дозвіл на індивідуальне опалення? Адже влада не може надати мені необхідні послуги.
  • Ivan Protsyk

    з 7-го серпня відключать???

    смішно,адже гарячої води вже півтора місяці немає.
  • Ната Лия

    індивідуальне опалення і підігрів води,це єдине правильне рішення проблеми,але...нас так дурять на тарифах,що жоден із олігархів-власників не відмовиться від таких шалених прибутків....влада діє проти громадян.
  • Uragans Vasils

    Чому в багатоквартирних житлових будинках порушують будівельні норми і за взятки чиновникам роблять індивідуальне опалення в старих будинках, так і в нових щойнозведених, витяжні системи спрямовані вбік стіни, а не вище дому згідно норм і законів, аое продажні чиновники проекти підписують, і нечесні бізнесмени економлять бабло, а прості мешканці на вищих поверхах, живуть над комином і моє вікно розміщене над коменом сусіда півтора метри, і я дихаю і буду дихати канцерогенним вихлопом з чужого житла. Томущо хтось заплатив а хтось взяв. Суди продажні. Там ти дурень, тому сокира і суд лінча... Начувайтесь служби смерть завами йде
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up