Комуналка під час карантину: як заплатити онлайн і подати показники лічильників

Комуналка під час карантину: як заплатити онлайн і подати показники лічильників

Тернопільські підприємства, які надають комунальні послуги, звертаються до жителів міста щодо сплати за використані холодну та гарячу воду і тепло.

Незважаючи на умови карантину,  КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» продовжує постачати у домівки тернополян тепло та гарячу воду. Підприємство має безперервний виробничий технологічний процес. На сьогодні усі підрозділи працюють у штатному режимі.

- У нинішній епідеміологічній обстановці ми не можемо допустити ніяких збоїв. Але на забезпечення усіх процесів з підготовки теплоносія та гарячої води, ремонту мереж та обслуговування обладнання потрібні кошти, єдиним джерелом яких є платежі населення за комунальні послуги, - йдеться у повідомленні підприємства.

Тому, якщо підприємство не отримуватиме грошей, які зазвичай тернополяни щомісяця сплачують, нам буде вкрай складно надавати якісні та вчасні послуги з теплопостачання та постачання гарячої води, які завжди - і особливо в умовах нинішньої ситуації - є необхідними для комфорту усіх мешканців міста.

Відео дня

В КП "Тернопільводоканалі" теж наголошують, що карантин не відміняє сплати комунальних послуг.

- Останнім часом поширюється інформація про ухвалені нормативні документи, що начебто надають дозвіл споживачам на період дії карантину не оплачувати отримані послуги централізованого водопостачання та водовідведення, - йдеться у повідомленні на офіційному сайті підприємства. - Насправді така інформація не є достовірною. Йдеться лише про тимчасове припинення відключень та застосування штрафних санкцій у разі несплати за послуги, надані КП “Тернопільводоканал”. 

Отож, на підприємстві звертають увагу на необхідність щомісячних розрахунків за спожиті послуги. Саме регулярність оплат дозволить нашому підприємству й надалі забезпечувати безперебійне і цілодобове централізоване водопостачання та водовідведення.Тому від своєчасності та повноти розрахунків кожного з абонентів залежить водозабезпечення усіх споживачів!

У зв’язку із введеним карантином в країні та місті кожен тернополянин має можливість подати показники телефоном та сплачувати за комунальні послуги онлайн.

Споживачі послуг  КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» можуть отримати інформацію про стан розрахунків та подати показники лічильників у наступний спосіб:

1. Дистанційно за телефонами: (0948)40-15-78;  (0948)40-15-87;  (0948)40-15-79

2. З питань обслуговування лічильників телефонуйте: (0352) 25-14-41 

3. Через особистий кабінеті на сайті підприємства https://teplo.te.ua/ та електронну пошту [email protected]

Подати показники лічильників  у  КП «Тернопільводоканал» споживачі можуть у наступний спосіб:

1. За номерами телефонів: 51-97-51, 0-800-509-909;

2. За допомогою інтернету через сайти: http://www.vodokanal.te.uahttp://www.eps.te.uahttp://www.oplata.te.ua.

Подати показники лічильників у ТОВ «Тернопільміськгаз»:

1. Повідомити показники лічильника газу споживачі можуть за телефонами 56-14-00, 52-46-95, 52-71-99, 52-63-78, 52-27-30, 52-72-19, на сайті, у особистому кабінеті або за допомогою сервісів eps.te.uaoplata.te.ua чи Приват-24.

2. Відповіді на запитання щодо нарахувань споживачі можуть отримати за телефонами: 51-95-95, 40-03-34, 096-104-2-104 (Viber), 050-104-2-104, або пишіть на електронну адресу [email protected].

3. Промислові споживачі, бюджетники та підприємці можуть отримати всі роз’яснення за номером + 38(0352)400-204, 40-03-24

ВАТ «Тернопільобленерго». Показники електролiчильника можна передавати:

1. через Viber-чат, для цього потрібно  перейти за посиланням на мобільному пристрої: https://www.toe.com.ua/index.php/podaty-pokaznyk-cherez-viber

2. у  кол-центр  ВАТ  «Тернопільобленерго»  -  за  цілодобовим, безкоштовним номером телефону 0-800-50-90-40;

3. на веб-сайті ВАТ «Тернопільобленерго» (https://my.toe.com.ua) – сервіс «Персональний кабінет»;

4. на веб-сайті ВАТ «Тернопільобленерго» (www.toe.com.ua) в розділі «Подача показника»;

5. за телефонами абонентського відділу РЕМ;

Щодо видачі технічних умов, то консультації теж проходитимуть в телефонному режимі (за номерами телефонів (0352) 23-96-75, (0352) 23-95-44), а документи найкраще відправляти поштовим зв’язком.

З усіх інших питань консультації можна отримати звернувшись до фахівців кол-центру 0-800-50-90-40 або надіславши електронного листа на адресу Інформаційно-консультаційного центру ВАТ «Тернопільобленерго»:  [email protected].

Пам’ятайте про превентивні заходи і не піддавайте ризику своє життя та здоров’я!

Оплату онлайн за комунальні послуги можна здійснити за допомогою додатку Приват-24 у смартфонах або за посиланням. Також сплату можна здійснити на сторінці IPAY.UA

Читайте також RIA закликає читачів підтримати тернопільський  бізнес!
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ная

    До кінця квітня не тільки *майдануті бомжі* захочуть жити за чужий рахунок.
  • Амазонка

    Зараз люди думають про те що буде далі і як далі жити...А ви думаєте тільки про наживу....Беріть приклад з інших країн,там не відбирають в людей останнє,а навпаки відмінили на цей важкий період всі  комунальні послуги і ще й фінансову допомогу надають людям....

    Ненза reply Амазонка

    Такі майдануті на голову бомжі як ти тільки і привели жити за чужий рахунок

    Амазонка reply Ненза

    В першу чергу має бути людяність...Бо ми зараз усі в рівних умовах...Мова не йдеться про жити за чужий рахунок...Не плутайте людяність з майданутістю..Якщо ви такі дуже мудрі то допоможіть пенсіонерам і навіть бомжам,бо вони також люди...Ваш егоїзм зашкалює !!!!З такими людьми в світі миру і злагоди не буде!!!Бажаю вам віднайти мир і спокій в душі!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up