Тернополянам зроблять перерахунок плати за опалення місць загального користування та за кожну годину ненадання послуг

Тернополянам зроблять перерахунок плати за опалення місць загального користування та за кожну годину ненадання послуг

Рішення прийняв виконком.

28 грудня на засіданні виконавчого комітету міської ради внесено зміни в рішення виконавчого комітету від 16.02.2022 №148 «Про нарахування плати за комунальні послуги».

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Так, згідно з рішенням, починаючи з початку цього року до дати закінчення опалювального періоду 2022 – 2023 років, при нарахуванні плати буде застосовуватись понижуючий коефіцієнт 0,5 до обсягів теплової енергії, витраченої на загальнобудинкові витрати на опалення у частині місць загального користування та допоміжних приміщень будівель, у яких не здійснюється приладний комерційний облік комунальних послуг.

Відео дня

Окрім того, у зв’язку з аварійними та стабілізаційними відключеннями електропостачання у місті, що впливають на транспортування теплоносія до окремих будівель, тернополянам проведуть перерахунок плати за кожну годину ненадання послуг починаючи з 01.11.2022.

Рішенням також повторно зобов’язано виконавців послуг з управління багатоквартирним будинком, відновити роботу систем опалення місць загального користування і допоміжних приміщень, згідно вимог з вимогами законодавства.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що тернополянам проведуть перерахунок за ненадане тепло та гарячу воду в листопаді.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up