Тернополяни через борги з липня можуть залишитись без гарячої води

Тернополяни через борги з липня можуть залишитись без гарячої води
  • КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” повідомляє, що не може провести належний розрахунок за спожитий газ.
  • Існує загроза відключення гарячої води у місті з 1 липня.

У відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 22.03.2017 року №187, у виробника теплової енергії не повинно бути заборгованості перед НАК “Нафтогаз України”, та рівень розрахунків повинен бути не нижче 90%.

У тарифах на теплову енергію для потреб населення, встановлених підприємству, закладена пільгова ціна на природній газ,  яка є на 52% меншою ніж ринкова ціна.

У відповідності до законодавства за пільговою ціною КП “ТМТКЕ»  може купувати природний газ тільки у НАК «Нафтогаз України» і не може укласти аналогічний договір з іншими газопостачальними організаціями.

Відео дня

На 1.4. 2018 року заборгованість Споживачів складала 78,1 млн.грн., а на 1.6.2018 року  50,3 млн. грн.

За рахунок цього рівня проплати підприємство могло закуповувати необхідний об’єм природного газу для надання послуг в травні-червні поточного року.

Заборгованість мешканців на сьогоднішній день складає 48,8 млн. грн. та спостерігається низький рівень оплати спожитих послуг Споживачами, що не дає можливості підприємству отримати номінацію для придбання природного газу на виробництво гарячої води в липні 2018 року.

- Просимо Споживачів терміново розрахуватися за спожиті послуг, - повідомляє КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Oleg Nykoruk

    це називається дорогий майстер втрачає роботу
  • Марія Зазуля

    Відключайте тим хто не платить.Забембали ,займайтеся боржниками самі,а не за рахунок споживачів,які вчасно сплачують комунальні послуги.Добре що вмієте воду подавати кольору  дитячої діареї та нижче 20 градусів.
  • Вася Сосин

    ваше обнагліли нефіг красти гроші і куляти собі джипи тварі
  • Діонісій

    ви бляха ціни ще піднімайте, то точно всі будуть платити.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up