Тернополяни ще можуть встигнути придбати газ на зиму дешевше: як це зробити

Тернополяни ще можуть встигнути придбати газ на зиму дешевше: як це зробити
  • Тернополяни можуть скористатися послугою «Твоя енергонезалежність» та закупити газ на зиму за літньою ціною. Це ще можна зробити до 25 вересня (включно).
  • Що потрібно для того, щоб скористатися послугою та скільки тернополян уже зробили це – дізнавався журналіст «20 хвилин».

НАК «Нафтогаз України» повідомив про запуск на ринку природного газу України нового продукту «Газовий депозит» 20 серпня. Ця послуга, за умови повної передплати вартості газу, дозволить використовувати куплений газ за фіксованою літньою ціною, яка, як заявляє НАК «Нафтогаз України» буде на 25-30% нижчою за зимову.

«Газовий запас», який надає ДП «Газпостач» своїм користувачам, дозволяє придбати газ за літньою ціною – 5,995 грн (з ПДВ) за 1 кубічний метр. Об’єм замовленого та передплаченого природного газу не може перевищувати 25 тис. кубічних метрів на один ЕІС-код споживача.

Як розповіли журналісту «20 хвилин» у ДП «Газпостач», близько 280 тернополян скористалися цією можливістю. Ще близько 30 уклали договір, але ще не здійснили оплату, тому їх договори 25 вересня будуть анульовані.

Відео дня

- Тернополяни можуть придбати газ за літньою ціною до 17:00, 25 вересня, – розповідають у ДП «Газпостач». – Але договір можна укласти лише при повній предоплаті. Це можна зробити у касі підприємства.

Сплатити вартість придбаного на зиму газу можна і у відділені банку, але якщо кошти затримаються і не надійдуть на рахунок підприємства – угоду буде анульовано.

Оформити угоду можна як у відділі розрахунків на вулиці Шептицького, 20, так і на вулиці Родини Барвінських, 4. При укладанні угоди для купівлі газу на умовах «Газового депозиту» споживачі повинні оплатити одразу повну суму. З собою потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код та документ на власність житлом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

  • Анонім

    По радіо казали ,що не всю правду розказують за цей так званий дешевий газ . І теж така мулька спочатку оплати ,а потім тобі договір підсовують це п.......ц . Де є таке нахабство ,що ти спочатку мусиш оплатити не читавши умов договору . Особисто я не буду вестися на цю мульку ,що пропонує ця так звана влада , і не буду брати участь у переписі населення . Виконувати хотелки цієї зеленої шобли це означає себе не поважати .

    нон reply Анонім

    ну не купляй по 6 купиш по 9.5  вперше дали закупитись  дешевше і то нехочуть)

    Анонім reply нон

    Та нахер мені їхній газ є електрика яку можна контролювати і у котрої два параметри 50 Гц і 220 В ,а газ це бодяга яку не провіреш .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up