Тернополянин пропонує утеплити будинки за державний кошт

Тернополянин пропонує утеплити будинки за державний кошт

Петиція "Утеплення всіх панельних будинків за рахунок держави, жеків" з'явилась у Єдиній системі місцевих петицій у четвер, 12 січня.

 

"Утеплити всі панельні будинки, щоб зменшити використання газу", - пише автор петиції Руслан Грицьків.

Підтримати петицію можна упродовж 30 днів з дати опублікування.

 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Діонісій

    жеки не можуть підвали утеплити в будинках (вікна і двері позакривати , щоб протягів не було), а Ви кажете.
  • Анонім

    А де держава гроші візьме? .Щоб реалізувати цю петицію ,то в першу чергу гроші треба заробити ,а не надіятись ,що державі дадуть черговий кредит . Вже держава набралася кредитів ,що скоро китайці і всі решта заберуть всю землю в тому числі і ту землю на, котрій стоять панельки, і вже не буде змісту утеплювати будинки . І взагалі ця петиція якось лобізмом відчувається. І що то за постановка питання така за рахунок держави ,а бюджет цей тернополянин видів  чи він думає ,що Україна складається тільки з Тернополя . А чому ж у нас не пишуться петиції щоб відновити робочі місця , забезпечити людей роботою , відновити сільське господарство . Вже Гройсман сказав :" Що він не буде виділяти гроші на безробітних " все лазейку для дармоїдів прикрили пора працювати і заробляти гроші ,а не сидіти на біржі ,і щоб працючі люди утримували тих дармоїдів .В країні війна іде повним ходом про, яке утеплення він чеше.І взагалі якщо говорити про енергоефективність ,то в пршу чергу треба ставити теплові пункти оскільки 52% енергії втрачається з котель до будинку . Висновок такий петиція явно сира , лобістська, технічно не обгрунтована ,і явно не на часі оскільки панельки ще краще тримають тепло ніж новобудови це вже доказано на практиці .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up