Ціна на газ у різних постачальників коливається від 6 до 8,96 грн: як зекономити?

Ціна на газ у різних постачальників коливається від 6 до 8,96 грн: як зекономити?

Сьогодні на ринку є 50 постачальників газу. Інформацією про них можна ознайомитися на спеціальних ресурсах.

В Україні через реформу ринку газу люди самостійно можуть обрати постачальника газу та знизити ціну у платіжках. Про це повідомляє пресслужба обласної держадміністрації.

Як зазначила заступник начальника департаменту – начальник управління ЖКГ та енергозбереження департаменту архітектури, містобудування, ЖКГ та енергозбереження ОДА Софія Близнюк, сьогодні на ринку є 50 постачальників. Інформацією про них можна ознайомитися на спеціальних ресурсах.

«Постачальники активізувалися. Вони почали пропонувати різні акції, тарифи «Річний», «Місячний» тощо. Відтак діапазон цін на газ коливаються від 6 до 8,96 грн. Зазор на одному кубі становить 2,96. Якщо для власників квартир така економія буде не помітною, то для власників будинків, які споживають до 200 кубів газу за місяць, економія є значною», - каже Софія Близнюк.

Відео дня

Змінити постачальника газу можна, не виходячи з дому. Для цього потрібно знайти постачальника та написати відповідну заяву. Впродовж трьох робочих днів постачальник зобов'язаний розглянути звернення. Згодом необхідно буде подати документи для укладання договору.

Як наголосила Софія Близнюк, люди, які мають борги за електропостачання, також можуть легко змінити постачальника. Для того, щоб укласти договір з постачальником людина повинна знати свій код споживача електроенергії, який має 16 знаків.

Також жителі Тернопільщини можуть скористатися програмами енергозаощадження. Актуальною є програма для об'єднаних співвласників багатоквартирних будинків «Енергодар». Співвласники можуть отримати відшкодування від держави близько 70%.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Юрий Левчук

    Нафтогаз - це дно! Місяць після подачі заяви немає ніяких результатів...
  • Світлана Попович

    А де ж тих постачальників стільки набралось держава одна  а шпекулянтів ого😆😆😆
  • Pavel Orestovich

    В кого 6?
  • Bobo Black

    Зелена погань!!! Щоб ви передохли від корони!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up