У керівників Helix арештували елітний автопарк, декілька квартир та будинків

У керівників Helix арештували елітний автопарк, декілька квартир та будинків

У трьох головних фігурантів справи були проведені обшуки та арештовано 30 банківських рахунків, 12 автомобілів загальною вартістю більше мільйона доларів, 7 елітних квартир у Тернополі та столиці, кілька будинків, а також цінні речі та майже 500 тисяч гривень. Загальна сума арештованого майна становить не один мільйон доларів.

 

 

 

Усіх трьох керівників фінансової піраміди затримали. Їм суд обрав запобіжний захід тримання під вартою з можливістю внести заставу. Цією нагодою скористалися підозрювані і, сплативши 8,5 мільйонів, вони вийшли на волю. 

Слідчі звертаються до людей, не вірити інформації, яку представники "Хеліксу" розповсюджують у соцмережах. Всі статті - черговий обман, аби вкладники не вимагали повернення коштів. Застерігають правоохоронці не вступати у нові компанії, створені колишніми представниками піраміди.

Окрім цього є інформація, що учасники фінансової піраміди розсилають смс-повідомлення до клієнтів з вимогами не писати заяви у правоохоронні органи, бо в такому випадку грошей їм не віддадуть. 

Відео дня

У середу, 14 грудня, в апеляційному суді розглядалася скарга адвокатів шахраїв. Вони вимагали зменшити суму застави та змінити запобіжний захід. Проте суд дане клопотання відхилив. 

За словами правоохоронців, у ході слідства стало відомо, що один з керівників "Хеліксу" свого часу був сотником МММ-руху і досвід шахрайства 90-х років використав при створенні фінансової піраміди “Хелікс Кепітал” зі стартовим капіталом у 451 фунт стерлінгів. 

Правоохоронці звертаються до людей не вірити даним шахраям та писати заяви до правоохоронних органів. Лише поліцейські та суд зможуть допомогти обдуреним вкладникам повернути гроші.

На сьогодні правоохоронці Тернополя зареєстрували 130 обдурених вкладників ТОВ “Хелікс Кепітал Україна”, які втратили більше 15 мільйонів гривень. Проте ця кількість ще не остаточна, кажуть в Нацполіції. Щодня до слідчих надходять заяви від ошуканих жителів Тернопільської, Львівської, Рівненської, Івано-Франківської областей, повідомили в секторі комунікації НП Тернопільської області.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Салоїд

    А ви в курсі, що шахраями їх можна називати тільки після вироку суду? До того - лише підозрювані, як би вам не хотілося іншого.

    Я б на їх місці подав позов на цей жовтий сайт...

    234598732 reply Салоїд

    жовтий?) ну, хай подають, але не на цей, на МВС. Це вони дали так. От посилання.

    http://dosie102.te.ua/2016/12/15/kilkist-obdurenyh-heliksom-lyudej-zrostaje-schodnya/

  • Анонім

    До редакції 20 хвилин . Перестаньте показувати фото з довольними пиками цих шахраїв . Ну ,що не стаття так кожного разу ці довольні пики ,що аж противно дивитися . Якщо показувати фото ,то показуйте фото де ці шахраї краще дивляться за гратами на судовому процесі .

    Piter Savka reply Анонім

    Показують як вони гарно віддихають за ваші гроші, а ви диваться і думайте перед тим як кудись вкладатись не знаючи і не маючи ніякого бажання взнати як працює цей бізнес і звідки беруться гроші

    Анонім reply Piter Savka

    Я цим п......м не платив жодної копійки . Не думайте ,що я їхній клієнт оскільки я в курсах ,що 250% прибутку це х.....я чистої води . Мене просто бісять такі фото із довольними пиками тих шахраїв ,котрі думають ,що вони царьки і за їхні діяння їм нічого не буде .

    Piter Savka reply Анонім

    А і нічого їм і не буде. Тут діло в народі який туда вклався. Якщо народ не покарає їх, або не прослідкує щоб їх покарали то їм нічого і не загрожує.
  • Piter Savka

    Хрен ви їх повернете, бо держава вам їх не віддасть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:43 У Тернопільський став зливається незрозуміла рідина жовтого кольору 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up