У Тернополі підняли ціни на проїзд у таксі

У Тернополі підняли ціни на проїзд у таксі

Мінімальний проїзд в таксі залишився таким самим - 25 грн. Однак, через подорожчання ціни на газ майже на 2 грн підняли вартість проїзду за кілометр. 

Те, що проїзд у таксі став дорожчим помітили тернополяни. 

- 28 серпня добиралася з "Дружби" на "Східний" на таксі, - каже тернополянка Оксана. - Раніше за цю ж саму відстань платила 35 грн, цього разу – 50. Була, м'яко кажучи, здивована.

Диспечери таксі кажуть, що мінімальна вартість проїзду не змінилась - 25 грн. Однак через збільшення ціни на газ збільшилась і вартість за кілометраж - в середньому на 2 грн за км. Тобто, ту саму відстань тепер проїхати на таксі обійдеться дорожче.

Відео дня

"20 хвилин" поцікавились у диспетчерів служб тернопільського таксі чи підняли вони тариф.

Таксі "Джокер"

Тариф - 8,15 грн/км по місту та 9,2 грн/км за містом. Мінімальний проїзд - 25 грн. Як повыдомила диспетчер, ціни підняли на днях. 

Таксі "Економ"

Тариф - 7 грн/км по місту та 8 грн/км за містом.  Мінімальний проїзд - 22 грн. 

Таксі "Пілот"

Тариф - 8 грн/км по місту та 8,5  грн/км за містом. Мінімальний проїзд - 25 грн. Ціни підняли минулої суботи у зв"язку з подорожчанням газу, повідомила диспетчер. 

Нове таксі

Тариф - 8 грн/км по місту (було 6,79) та 10 грн/км за містом (було 8).  Мінімальний проїзд - 25 грн. 

549

Тариф - 8,09 грн за км по місту та 9,09 грн за км за містом.  Мінімальний проїзд - 25 грн (за легковий автомобіль)

VIP-нове

Тариф - 8 грн/км по місту (було 6,8) там 10 грн/км за містом (було 8). Мінімальний проїзд - 25 грн.  Ціни підняли п"ять днів тому через подорожчання газу, повідомила диспетчер 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Анонім

    Москалі вам всім ще зроблять ,прикрутять вентель ,а ще Лукашенка заставлять кран прикрутити і все ж......а всім , і війни не треба  .Ось вам і незалежність

    Anonymous reply Анонім

    при чом тут москалі? аж бісить, все хтось винен, не ми

    Анонім reply Anonymous

    А при тому ,що москалі це монополісти енергоресурсів в тому числі і скрапленого газу ,і в любий момент вони можуть заборонити сюда продаж газу . Так само і Лукашенко може зробити під тиском Москви  . А , що ми ,якщо у нас всі думали що перейдуть на газ і будуть економити ,а х...... там правда . Думати треба про альтернативу ,або у себе шукати місця де є газ . Але в першу чергу треба рубати бошки нашим "королям бензоколонки "  , щоб інші навіть не думали як піднімати під час війни ціни на пальне .

    Olvol reply Анонім

    Чоловіче! Ви в школу ходили? Це НЕ ТОЙ ГАЗ, ЯКИЙ ЙДЕ ПО ТРУБАХ.

    Анонім reply Olvol

    І не тільки в школу ходив ,а ще два технічні вузи закінчив , і прекрасно знаю про який газ пишу . Основним постачальником скрапленого газу є Росія і Білорусь . Я мав нак увазі ,що Росія в любий момент може або залупити таку ціну на цей вид палива ,що тут в Україні буде повний ажіотаж ,або прикрутить вентиль  (для" обдарованих"  перестане постачати паливо в нашу державу) .

    Olvol reply Анонім

    Зросте доля перевезень залізничним транспортом, який матиме змогу розвиватись, зросте продаж електромобілів. Так що я двома руками за вставляння палок в колеса автотранспорту. Програма-максимум на 50 років: залишити автотранспорт тільки у вигляді вантажних таксі, тракторів та автобусів у віддалені квартали приватної забудови, глухі села. Інакше нафти і газу не вистачить. Через 100років вони будуть коштувати дуже дорого незалежно від поведінки РФ і готуватися до їх вичерпання треба уже зараз

    Анонім reply Olvol

    І не тільки в школу ходив ,а ще два технічні вузи закінчив , і прекрасно знаю про який газ пишу . Основним постачальником скрапленого газу є Росія і Білорусь . Я мав нак увазі ,що Росія в любий момент може або залупити таку ціну на цей вид палива ,що тут в Україні буде повний ажіотаж ,або прикрутить вентиль  (для" обдарованих"  перестане постачати паливо в нашу державу) .
  • Андре

    І ще на алкоголь вроді підняли ціни і на сигарети

    бурундук reply Андре

    а на повітря ше нє?

    Olvol reply Андре

    Кури не более чем два раза в день и откажись полностью от алкоголя. Это не тяжело. И скока денех сэкономишь!

    Anonymous reply Андре

    менше курити і пити від того українці не будуть
  • Петро Сенів

    Коли не їду в 549 завжди доводиться платити на 5-10 грн. більше ніж в тому самому пілоті,можна зробити висновок,що вони підкручують кілометраж.

    Anonymous reply Петро Сенів

    теж помічав це, але це чомусь і далі найпопулярніше таксі

    Olvol reply Петро Сенів

    коли водій смикається, переходить зі смуги в смугу, то пройдений шлях більший. Якщо відстань була 10 км, скажімо, то півкілометра різниці цілком можливі. Також може бути фокус з незначною зміною діаметра колеса (якщо там щось не рідне ставили).

    брєд reply Olvol

    з колесами брєд :) планшети працюють через нет. можна хоч в кармані його нести і типу якщо 40 розмір взуття менше буде чим 45. :)))

    Olvol reply брєд

    Тоді тим більше бувають помилки. Не скрізь покриття Інтернет однаково хороший, десь може і пропадати. Але коли лічильник був звязаний з обертами двигуна або коліс, то фокуси з переставлянням деталей могли давати результат. Розмір взуття тут ні до чого.

    Анонім reply брєд

    Погоджуюсь таку галіматню той Olvol написав
  • Petro Ivaniv

    От біда. Тепер проститутки піднімуть вартість своїх послуг (((

    Anonymous reply Petro Ivaniv

    найди собі дівку, яка борщі варитиме,  і не тре по курвах ходити

    бурундук reply Anonymous

    100 відсотків
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up