Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

Водій
25000 грн - зарплата

Транспортное агентство “Возвард” пропонує постійну співпрацю для перевізників з власним вантажним авто - фіксована ставка за кожен кілометр пробігу. Обсяги замовлень компанії дозволяють забезпечити стабільною роботою досить великий автопарк вантажівок. До прикладу, щомісячне навантаження на кожен автомобіль в середньому становить 8000 кілометрів.
Вимоги до партнера: наявність власного вантажного транспорту, розрахованого на вантажопідйомність від 2,5 до 22 тонн, із корисною кубатурою кузова не менше 12 куб. м; досвід роботи в автомобільних перевезеннях по Україні тощо.

Диспетчер 
20000 грн - зарплата

ТзОВ “АВА” запрошує на роботу диспетчера для дистанційної роботи (робота з дому) на американському ринку перевезень. 
Вимоги до працівника: вільне володіння англійською мовою, досвід на подібній посаді. 
Функціональні обов'язки: пошук вантажів, спілкування з водіями, вирішення поточних проблем.
 

Перекладач англійської мови
18000 грн - зарплата

Міжнародне шлюбне агентство M-Brides запрошує на роботу перекладача для роботи на дому. Досвіду роботи необов'язковий.
Вимоги до працівника: знання англійської мови на рівні advanced / upper intermediate / intermediate; знання ПК та Internet; досвід роботи в шлюбному агентстві буде перевагою.
Функціональні обов'язки: ведення коректного листування від імені клієнток.

Керівник проекту
14000 грн - ставка

Міжнародна компанія з надання аутсорсингових послуг на ринках Західної Європи та Америки Mindy-supports запрошує на роботу талановитого управлінця із системним підходом до роботи. Компанія пропонує фахівцям ставку від 14000 грн. Окрім зазначеної суми, працівники будуть отримувати додаткові % за роботу.
Вимоги до працівника: вища освіта; досвід роботи; знання англійської на рівні не нижче Upper-Intermediate; готовність до відряджень тощо.
Функціональні обов'язки: виконання плану зростання проекту; відстеження відхилень по його виконанню; аналіз результатів роботи команди відповідно до вимог; адміністративна діяльність; координація роботи команди; постійна взаємодія з центральним офісом компанії; планування бюджету, підготовка звітності тощо
 

Менеджер з продажів
13000 грн - зарплата

Дистриб'ютор та імпортер продукції ROVAS в Україні, компанія ТОВ «Ровас Трейд» запрошує на постійну роботу менеджера з продажів запчастин до сільськогосподарської техніки.
Вимоги до працівника: чоловік до 45 років; наявність власного автомобіля; готовність до відряджень; досвід роботи з с/г технікою; знання ПК, знання устрою і застосування паливно-мастильних матеріалів (ПММ) в с/г техніці тощо.
Функціональні обов'язки: створення і розширення клієнтської бази с/г напрямоку; консультація клієнтів щодо застосування ПММ матеріалів в с/г техніці; здійснення продажів продукції Rovas с/г підприємствам; контроль платежів і дебіторської заборгованості тощо.

Регіональний менеджер
12000 грн - зарплата

ФЛП Герасимова К.В. запрошує на роботу регіонального менеджера віком від 24 до 35 років для роботи по Західній Україні. Група товару: косметика та різні аксесуари.
 

Відео дня
Трейдер
11000 грн - зарплата

ФОП Чернецький В.М., запрошує на роботу трейдера, який буде працювати на фінансовом у ринку США. Працюючи трейдером ви отримуєте доступ до управління фінансовими ресурсами (до $ 100К) наших партнерів і будете отримувати % від заробленого прибутку.
Вимоги до працівника: розуміння фінансових ринків і бажання і готовність навчатися в процесі роботи; знання фундаментального і технічного аналізу тощо.
Функціональні обов'язки: робота з інформаційно-аналітичними ресурсами; вибір актуальних інструментів для дейтрейдінгу і інвестування; здійснення операцій купівлі-продажу фінансових активів; робота зі професійними торговими платформами Ninja Trader, TOS etc, ATAS.

Менеджер з розвитку продажів
10000 грн - зарплата

У зв'язку з розширенням, компанія «Альт-Стар», яка займається продажем запчастин для авто, оголосила конкурс на вакансію менеджера з розвитку продажів у Тернополі.
Вимоги до працівника: досвід роботи в сфері продажів автозапчастин, знання конструкції автомобіля, знання ринку автозапчастин, наявність власного авто.
 

Керівник відділу рекрутингу
10000 грн - зарплата

Міжнародна компанія з надання аутсорсингових послуг на ринках Західної Європи та Америки Mindy-supports запрошує на роботу керівника відділу рекрутингу.
Вимоги до працівника: досвід роботи; грамотна мова, вміння продавати вакансію по телефону і при особистій зустрічі; знання англійської буде перевагою тощо.
Функціональні обов'язки: розміщення вакансій на сайтах з пошуку роботи; проведення первинного інтерв'ю; формування звітності за результатами роботи; вибір кандидатів тощо.

Територіальний менеджер
10000 грн - зарплата

Дистрибутор будматеріалів “Мегабуд ХХІ” потрібен територіальний менеджер.
Вимоги до працівника: навички роботи в прямих продажах, знання програми АБ-офіс, наявність автомобіля і досвід водіння від 3 років обов'язково.
Функціональні обов'язки: продаж продукції, розвиток діючих клієнтів, розширення території продажів, контроль поставок, якісна робота з клієнтами.
 

Менеджер з продажу будматеріалів
10000 грн - зарплата

ТОВ “ОптомПол” оголосило конкурс на посаду торгового представника, менеджера з продажу будівельних матеріалів по Тернопільській області.
Вимоги до працівника: досвід роботи; наявність власного авто; вища освіта (перевага), знання ринку будівельних матеріалів (перевага).

Інженер з транспорту
9000 грн - зарплата

ПрАТ  “Тернопільський молокозавод” запрошує на роботу інженера з транспорту.
Вимоги до працівника: освіта - вища технічна по спеціальності; стаж роботи по спеціальності - від 1 року; знання будови та експлуатації вантажних автомобілів та напівпричепів тощо.
Функціональні обов'язки: перевірка технічного стану перед виїздом і після заїзду автотранспорту; здійснення випуску автотранспорту на маршрут; контроль за рухом автотранспорту по маршруту; ведення технічної та робочої документації. 
 

Головний бухгалтер
9000 грн - зарплата

Консалтингова компанія “Бізнес-центр” запрошує на роботу бухгалтера віком від 28 до 45 років з відмінним знанням податкового та бухгалтерського обліку.
Функціональні обов'язки: ведення бухгалтерського і податкового обліку, достовірне відображення в 1С 8.2.

Торговий представник
8000 грн - зарплата

Компанія “Вітол”, що займається автоаксесуарами і ручним інструментом потрібно торговий представник з власним авто. 
Вимоги до працівника: освіта середня спеціальна, вища; досвід роботи; наявність власного транспорту тощо.
Функціональні обов'язки: просування товару на ринку; створення і підтримка довгострокових і взаємовигідних відносин з клієнтами; контроль дебіторської заборгованості; ведення звітної документації з продажу.
 

Спеціаліст з продажу послуг порталу
7500 грн - зарплата

Торгова площадка в Інтернеті Prom.ua потрібен спеціаліст з продажу послуг порталу віком до 29 років.
Вимоги до працівника: добре поставлена мова, вміння переконувати; досвід роботи у call центрах (вітається); знання офісних програм; володіння українською та російською мовами.
Функціональні обов'язки: надання консультацій та супровід клієнтів по телефону; активні продажі в телефонному режимі; виконання плану продаж.

Менеджер з продажу запасних частин
7000 грн - зарплата

ТОВ “Технокрафт-Захід” оголосила конкурс на позицію "менеджер з продажу запасних частин".
Вимоги до працівника: досвід продажів; знання Word, Excel; знання автомобільного ринку, ринку автозапчастин, мастил та шин; досвід водіння авто тощо.
Функціональні обов'язки: залучення нових корпоративних клієнтів; укладання договорів, відстеження умов їх виконання; контроль і забезпечення своєчасного погашення дебіторської заборгованості клієнтами; облік в 1 С тощо.
 

Керівник експрес-маркету
6000 грн - зарплата

У зв'язку з відкриттям експрес-маркету "Сім-23" у м.Тернопіль компанія шукає на роботу керуючого магазином.
Вимоги до працівника: організація роботи магазину згідно стандартів компанії; забезпечення торгового залу товаром; організація і контроль викладки товару; обслуговування покупців магазину тощо.
Функціональні обов'язки: вища або середньо-спеціальна освіта; досвід роботи в торгівлі; знання ПК тощо.

Стоматолог
5000 грн - зарплата

ФЛП  Гондз Г.А. запрошує на роботу стомалотога.
Вимоги до працівника: дитячий прийом; знання ендодонтії, реставрації; професійна гігієна.
Функціональні обов'язки: професіоналізм.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up