Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

Після успішної здачі сесії майже 43 тис. студентів, які навчаються у різних місцевих вузах, ідуть на канікули. Більшість з них стараються раціонально провести час та влаштуватись на роботу. Якщо студент прагне знайти оплачуване заняття на літо, то він сьогодні без зайвих проблем це може зробити. У мережі Інтернет на відповідних сайтах з пошуку роботи підприємці пропонують багато різних вакансій для людей без досвіду.

  • Шукаючи тимчасову роботу через Інтернет, необхідно бути обачним, оскільки існує ризик стати жертвою шахрайства, - зауважує менеджер одного з місцевих кадрових агенств Руслан Войтюк. - Сезонна робота для студентів, як правило, є неофіційна, тому часто роботодавці лукавлять і обіцяють високу зарплату, однак її не виплачують.

Втім, пан Руслан радить пильно придивлятися до подібних пропозицій, оскільки вони часто виявлялися обманом.  Роботодавці використовують молодих людей як дешеву робочу силу. Фахівець радить тернополянам шукати роботу через ліцензовані рекрутингові агенства чи центри зайнятості.

  • У центрах зайнятості області усім, хто має бажання попрацювати короткий термін, в тому числі й студентам, можуть запропонувати вакансії на тимчасові роботи, - каже начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Тернопільського обласного центру зайнятості Наталія Косенко. - Це може бути робота в літніх кафе та барах, зі збору вторсировини чи лікарських рослин, в зонах відпочинку тощо.

Організація робіт тимчасового характеру - можливість роботодавцям залучити додаткову робочу силу, не відволікаючи основних працівників, продовжує Наталія Косенко. Цьогоріч на Тернопільщині у таких роботах взяли участь 1334 особи, з них 1192 – зі статусом безробітного. 

Відео дня

Часто студенти, які мають закордонні паспорти поєднують роботу і мандрівку, їдучи на літо за межі нашої країни. Молодь їде по таких програмах, як: Work and Travel, Study and Work, Board of European Students of Technology (BEST, - прим. ред.) та інші.

Як запевняють студенти, оплата праці закордонном значно вища, аніж в Тернополі, і крім того там паралельно можна і навчатися. Зокрема, у США в середньому студенти можуть заробити від 1 000 доларів у місяць. У Європі – від 800 до 1800 євро в місяць. Сума невелика, проте повністю покриває витрати на проживання, кажуть студенти.

Журналісти "20 хвилин" дослідили пропозиції роботодавців для студентів на тернопільскому ринку праці на відповідних сайтах з пошуку роботи та з'ясували, що цього місяця, молодим людям без досвіду роботи пропонують багато пропозиції. Зокрема на ресурсі www.rabota.ua цього місяця актуально 80 вакансій саме для студентів.


Автор статей
15 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "Автор статей"DFG Research запрошує молодих людей на роботу автором оригінальних статтей на англійські мові. Компанія створює, запускає та рекламує товари та послуги, щоб розширювати можливості студентів у таких країнах, як США, Австралія, Великобританія та багато інших.

Вимоги до кандидата: вільна англійська, освіта бакалавра і вище, можливість працювати принаймні 10 годин і більше на тиждень.


Рерайтер
11 000 грн -  зарплата 

Пов’язане зображенняАдвГид СЕО запрошує на роботу копірайтера, рерайтера, контент-менеджера та адміністратора сайту.

Вимоги до кандидата на посаду: досвід в SEO копірайтингу від 50 текстів, знання досконало російської мови, уміння писати досить швидко, при цьому грамотно і не допускаючи помилок тощо.

Функціональні обов'язки: створення, а також рерайт текстів з різних тематик (на вибір), за певними заздалегідь вимогам до тексту (SEO), 25-30 РУБЛІВ / 1000 ЗБП, з вільним графіком.тощо.


Продавець-консультант
7 500 грн -  зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "Продавець-консультант"Магазини мобільної техніки Ringoo запрошує молодих людей на посаду продавеця-консультанта в салон мобільної техніки.

 

 

 


Перекладач
7 000 грн -  зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "Перекладач"www.4writers.net запрошує на роботу перекладача англійської мови.

Вимоги до кандидата: вільне володіння англійською мовою, вміння знаходити необхідну інформацію, чітко викладати свої думки і слідувати вимогам замовника.

Умови праці: щомісячна зарплата від виробітку і бонуси для кращих працівників, навчання і підтримка.


Касир-продавець
5 175 грн -  зарплата 

Пов’язане зображенняМережа експрес-маркетів «Сім-23» запрошує на роботу молодих людй на посаду “Касир-продавцець”.

Вимоги до кандидата: впевннний користувач ПК, бажаний досвід роботи у торгівлі ( але не обов'язковий), привітність, відповідальність, працелюбність тощо.


Оператор call-centre
5 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "Оператор call-centre"Таксі “Джокер” запрошує на роботу  молоду людину на помаду “Оператор call-centre”.

Вимоги до кандидата: вік від 18, комунікабельність, чітка дикція, стресостійкість, базовий користувач ПК.

 


Продавець 
5 000 грн -  зарплата 

Пов’язане зображенняMOYO запрошує на роботу молодих людей на посаду продавця цифрової техніки в ТЦ "Подоляни".

Вимоги до кандидата: високий рівень відповідальності; націленність на результат; позитивне відношення до життя; бажання працювати у нас, або з технікою тощо.


Мерчендайзер
4 500 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "Мерчендайзер"ТОВ “Вічунай-Україна” запрошує на роботу молодих людей на посаду “Мерчендайзер”.

Функціональні обов'язки: викладка товару у відповідності до планограми, ведення переговорів із замовниками, консультування покупців, формування замовлень.


Комірник-вантажник
4 500 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "Комірник"Компанія «Аванті», що займається продажм керамічної плитки, сантехніки, ламінату та паркетної дошки - запрошує молодих людей взяти участь в конкурсі на вакантне місце “Комірник-вантажник”.

 


Барист
4 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "барист"Заклад «Eggo Coffee» у м. Тернопіль на вул. Руська, 14 запрошує на роботу бариста.

Вимоги до кандидата: дівчина від 18 р. приємної зовнішності, здатність до навчання, комунікабельність, ввічливість, відповідальність, знання стандартів обслуговування.

Функціональні обов'язки: приготування та продаж кавових напоїв, продаж готових страв спілкування з клієнтом.


Касир
3 948 грн -  зарплата 

Пов’язане зображенняКомпанія Fozzy Group запрошує молодих людей на посаду касира у магазин “Сільпо”. Зарплата від 3948 грн до 5024 грн.

Функціональні обов'язки: розрахунок гостей на касі; контроль правильності зважування, маркування товарів; ввічливе обслуговування гостей.


Помічник рекрутера
3 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "рекрутера"IT рекрутингове агентство King's Choice запрошує на роботу ресечера, який хоче працювати в IT-сфері та вміє шукати і знаходити інформацію в інтернетi.

Вимоги до кандидата:  аналітичне мислення, націленість на результат, вміння швидко навчатися та працювати з великим об'ємом інформації, скрупульозність і увага до деталей тощо.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up