Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

Сьогодні безробіття сягнуло максимуму за декілька останніх років, особливо це замітно на фоні нової мінімалки, яку почали нараховувати з нового року. Згідно статистики, у першому кварталі цього року безробіття становили понад 10%. 

Значну частку безробітних сьогодні складають люди які мають 40 та більше років. Як кажуть фахівці порталу Work.ua, таким людям все важче знайти роботу.

- Почати кар'єру з нуля, навіть якщо здається, що це безперспективна справа, цілком реальна, головне сильно захотіти, - запевняють фахівці порталу Work.ua. - Шукати роботу в 40+ не просто, особливо жінкам, особливо без професійного досвіду. Це не є добре, але до цього потрібно бути готовим.

Відео дня

Фахівці порталу кажуть, що для того аби знайти роботу, необхідно спочатку визначити галузь, в якій безробітний хочете працювати, і дають декілька порад з цього приводу.

Хобі як бізнес
Сьогодні в ціні ручна робота, і все, що зроблено руками, у вас купують, як гарячі пиріжки (при правильній презентації товару). Чим ви захоплюєтеся? Може, торти печете, шиєте одяг або вирощуєте сортові фіалки? Просувайте готові вироби в інтернеті, беріть участь в міських ярмарках, проводите майстер-класи, рекламуйте свій товар. Пам'ятайте, трохи зусиль - і захоплення може стати вашою професією.

Підприємництво
Якщо у вас є комерційна жилка, спробуйте відкрити свою справу. Починайте з малого, наприклад торгівлі господарчими товарами, свіжою зеленню, овочами, фруктами, які ви вирощуєте на дачі, і інше. Фінансові вкладення тут невеликі, зате перспективи непогані.

Робота в інтернеті
Рерайт, авторські права, опису товарів і відгуки на фільми зараз дуже затребувані на ринку виробництва контенту. Якщо у вас високий рівень грамотності, ви вмієте скласти слова в зв'язкові пропозиції, оперативно пишіть, то зможете знайти своє місце в цій ніші.

Робота з дітьми
Це зайнятість для активних жінок, які вже виростили своїх дітей, люблять і вміють ладнати з малечею. Безумовно, без відповідного досвіду своє чадо вам навряд чи хто довірить, але можна спробувати стати нянею для дітей сусідів, друзів або знайомих. Так ви отримаєте необхідні вміння та, що найголовніше, рекомендації.

Продажі
Сфера, через яку найлегше увійти в будь-яку організацію. Деякі компанії навмисно шукають менеджерів з продажу без досвіду роботи, оскільки легше навчити людину з нуля, ніж переучувати.
Якщо ж в процесі ви зрозумієте, що продажі - не ваше, можете спробувати себе на іншій позиції в цій же компанії.

Інша робота за наймом
Її ніхто не відміняв, і у вас є шанс працевлаштуватися на завод, в пекарню, кондитерський цех, де завжди потрібні кадри. Але тут виникає тонкий момент - в 40 років без досвіду роботи дуже складно конкурувати з більш молодими претендентами на посаду. Тому, якщо ви зважилися стати найманим працівником, у вас повинні бути незаперечні переваги, які допоможуть зайняти місце на ринку праці, і рекрутер віддасть перевагу вам.
 
Разом з тим, ми дослідили пропозиції роботодавців на тернопільскому ринку праці на різних сайтах з пошуку роботи та з'ясували, що цього тижня, чоловікам і жінкам пропонують багато пропозиції.

Зокрема на www.work.ua цього тижня актуально 714 вакансій, а на www.rabota.ua - 873.

Найбільш оплачувані є наступні професії: водій-далекобійник, міжнародний диспетчер та зварювальник пластмаси. Най менш оплачувані - медсестра у стоматології.


Водій - далекобійник
20 000 грн - зарплата

ФОП Тарнавський Г.Й. запрошує на роботу водіїв-далекобійників на вантажівки: ТІР, 20т, DAF, SCANIA, VOLVO.
Функціональні обов'язки: здійснення міжнародних перевезень вантажів.


Диспетчер
20 000 грн - зарплата

Підприємство “Євроінтеграл” запрошує чоловіків для роботи в офісі на посаду “Диспетчер водіїв міжнародних перевезень”.
Умови праці: з понеділка по п’ятницю: з 14:00 до 00:00 (офіс працює за американським часом).
Функціональні обов'язки: укладання та супроводження угод в сфері логістики.


Зварювальник пластмас
12 000 грн - зарплата

ТОВ «Терполімергаз» запрошує на роботу зварювальників пласмас для зварювання поліетиленових труб на стиковому апараті.
Умови праці: робота позмінна - дві зміни - день - ніч. При 12-годинному робочому дні заробітна плата від 500 до 750 грн за зміну (від 11000 до 15000 грн за місяць). 


Менеджер з продажу
10 000 грн - зарплата

ПП “Бдпостач” запрошує до співпраці ініціативних людей на посаду менедженра з продажу.
Вимоги до кандидата: досвід в сфері продажів на аналогічній позиції від 1 року, розглядаються також кандидати з мінімальним досвідом активних продажів тощо.


Різноробочий на виробництво
9 000 грн - зарплата

ТОВ «Терполімергаз» запрошує на роботу різноробочих, як чоловіків та і жінок.
Умови праці: робота позмінна - дві зміни по графіку. При 12-годинному робочому дні заробітна плата від 350 до 500 грн за зміну (від 7700 до 9000 грн за місяць). Обід за рахунок фірми. Працевлаштування офіційне.


Інспектор патрульної поліції
8 000 грн - зарплата

Патрульна поліція Тернополян запрошує на роботу інспекторів ПП. 
Вимоги до кандидата: громадянин України, вік - від 20 до 35 років, вільне володіння українською мовою,· повну загальну середню освіту тощо.


Столяр-мебельщик
8 000 грн - зарплата

Компанія Ronel запрошує на роботу столяра-мебельщика.
Умови праці: п'ятиденний робочий тиждень.


Кредитний експерт
6 000 грн - зарплата

Фінансова компанія «Благо» запрошує на роботу кредитного експерта.
Вимоги до кандидата: активний і позитивна людина, яка любить і вміє спілкуватися з клієнтами і отримує задоволення від виконання різних завдань; легко поєднує спілкування з клієнтами, роботу з комп’ютером і уважне оформлення документації.


Оператор верстатів з ЧПУ
6 000 грн - зарплата

ТОВ “Т-ПС” запрошує на роботу чоловіків віком від 30-45 років з середньою технічною освітою на посаду оператор верстатів з ЧПУ.


Кухар для приготування суші
5 000 грн - зарплата

Ресторан “Авокадо” запрошує на роботу хлопця для приготування суші і страв східної кухні. Графік роботи 3/3 з 10 до 22. 15 робочих днів.


Швея-кравчиня
5 000 грн - зарплата

“Дім моди Галини Гетьман” запрошує на роботу швею-кравчиню з досвідом роботи не менше року. Роботодавець обіцяє офіційне працевлаштування.


Фахівець по депіляції
5 000 грн - зарплата

Мережа косметологічних центрів «Лазерхауз» запрошує на роботу жінок віком від 23 років на роботу по депільяції.
Вимоги до кандидата: медосвіта, уважність, відповідальність, комунікабельність, стресостійкість; вік: жінка від 23 років.


Бухгалтер-обліковець
4 500 грн - зарплата

ТОВ “Радоніт” запрошує на роботу бухгалтера-обліковця з досвідом роботи не менше року.
Вимоги до кандидата: досвідчений користувач ПК і необхідних бухгалтерських програм (1С, 7.7, пакет MS Office, Internet, e-mail); високий рівень відповідальності, працездатності, дисциплінованості; комунікабельність, організованість, дисциплінованість; стресостійкість.


Медсестра
2 000 грн - зарплата

ФОП Захаров М.М. в стоматологію MIRA Dental запрошує на роботу медсестру з досвідом роботи не менше 2-х років.
Вимоги до кандидатка: вік від 20 до 25 років, комунікабільність, готовість до навчання, дисциплінована.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up