Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

Роботи у Тернополі вистачить усім, хто хоче працювати в місті. На місцевому ринку праці здебільшого роботодавці шукають працівників робітничих професій. Ми дослідили пропозиції роботодавців на тернопільскому ринку праці на різних сайтах з пошуку роботи та з'ясували, що на www.work.ua цього тижня актуально 982 вакансій, а на www.rabota.ua - 806. 

Найбільш оплачувані є наступні професії: водій-далекобійник, менеджер з продажу проектних послуг, логіст та токар. Найменш оплачувані: контакт-менеджер та офіціант.


Водій далекобійник
20 000 грн - зарплата
 
ФОП Кобель І.І. потрібен водій далекобійник кат. СЕ.
Вимоги до кандидата: досвід роботи в міжнародних перевезеннях, знання будови автомобіля і напівпречепа, чесність. загран паспорт, чіп тахографа! Знання іноземних мов (бажано).

Відео дня

Менеджер з продажу проектних послуг
17 000 грн - зарплата 

Компанії “Інженерні системи” потрібен менеджер з продажу проектних послуг.
Вимоги до кандидата: чоловік, наявність автомобіля, вище військове, технічне, будівельну освіту і ін., представницька зовнішність, досвід управління людьми тощо.


Логіст
15 000 грн - зарплата 

WestTrans потрібен талановитий, працьовитий, комунікабельний, менеджер з логістики, який любить свою роботу та націлений на результат.
Функціональні обов'язки: організація та супровід перевезень, пошук транспорту, заключення договорів з перевізниками, контроль документообігу, дебіторської заборгованості тощо.


Токар
13 000 грн - зарплата 

ТОВ «Терполімергаз» запрошує на роботу токарів на ДИП 500. Станок новий, 2011 року випуску.
Умови роботи: робота позмінна - три зміни при графіку - два тижні робочих - тиждень вихідний. При 12-годинному робочому дні заробітна плата 600 грн. за зміну (в місяць від 12000 до 15000 грн)


Web-дизайнер
10 000 грн - зарплата 

ФОП Нечай О. потрібен Web-дизайнер.
Вимоги до кандидата: досвід роботи обов'язковий, надсилайте ваші резюме разом з посиланнями на ваші творчості (картинки, сайти, Лендінзі та інше).


Менеджер відділу супроводу клієнтів
8 000 грн - зарплата 

Офіційному дилеру компанії Prom.ua - Online Media потрібен менеджер відділу супроводу клієнтів для інтернет сайту.
Вимоги до кандидата: бажаний досвід в супроводі клієнтів та в продажах послуг по просуванню в інтернеті;знання технології продажу та переговорів, поставлена усна мова (українська та російська).


Кредитний експерт
8 000 грн - зарплата 

Фінансові компанії «Благо» потрібен кредитний експерт.
Вимоги до кандидата: активний і позитивна людина, яка любить і вміє спілкуватися з клієнтами і отримує задоволення від виконання різних завдань; легко поєднує спілкування з клієнтами, роботу з комп’ютером і уважне оформлення документації.


Покрівельник
7 000 грн - зарплата 

ТОВ “Нове Місто-ТМК” потрібен покрівельник.
Вимоги до кандидата: досвід в роботі від 2 років, знання дерев’яної конструкції даху, покрівельного покриття та жестяних робіт.


Кухар
6 5000 грн - зарплата 

“Самогонна Ресторація плюс“ потрібен кухар.
Вимоги до кандидата: досвід роботи та спеціальна освіта необов’язкові!


Шиномонтажник
6 000 грн - зарплата 

OnlineШина потрібен шиномонтажник. 
Вимоги до кандидата: акуратний.


Дизайнер поліграфії
6 000 грн - зарплата 

Zaza Print потрібен дизайнер поліграфії
Вимоги до кандидата: досвід роботи обов'язковий, знання CorelDraw, Indesign, Illustrator, Photoshop та офісного пакету. Вітається вміння готувати до друку.


Охоронець
5 000 грн - зарплата 

«Епіцентр К» потрібен охоронець. 
Вимоги до кандидата: досвід роботи, високий рівень відповідальності, стресостійкість тощо.


Бухгалтер-касир
5 000 грн - зарплата 

Компанія з продажів керамічної плитки Avanti запрошує на роботу бухгалтера-касира.
Вимоги до кандидата: вища освіта (економічна, бухгалтерський облік) - бажано; навички роботи з 1С-8 торгівля і склад; звичність роботи з великим об'ємом вхідної інформації.


Збиральник меблів
5 000 грн - зарплата 

Магазин меблів «Ретро» запрошує у команду складальника меблів.
Вимоги до кандидата: ввічливість, порядність, відповідальність, бажання працювати, фізична витривалість, наявність водійських прав.


Контакт-менеджер транспортної компанії
4 000 грн - зарплата 

Контакт-центру «DotCall» портібен контакт-менеджер транспортної компанії.
Вимоги до кандидата: досвід не обов'язковий.


Офіціант
3 200 грн - зарплата 

Ресторація Йозеф Штрудель запрошує на роботу офіціанта.
Вимоги до кандидата: пунктуальність, охайність, стресостійкість, готовність до навчання. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Герасимчук Ростислав

    Слабо панове, слабо.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up