Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

Роботи у Тернополі вистачить усім хто хоче працювати в дома. На місцевому ринку праці здебільшого роботодавці шукають працівників робітничих професій. Ми дослідили пропозиції роботодавців на тернопільскому ринку праці на різних сайтах з пошуку роботи та з'ясували, що на www.work.ua цього тижня актуально 999 вакансій, а на www.rabota.ua - 806. 

Найбільш оплачувані є наступні професії: менеджер з продажу, токар та системний адміністратор. Най менш оплачувані - продавецт та охоронець.


Менеджер з регіонального розвитку
15 000 грн - зарплата 

ТОВ “Альваро” потрібен менеджер з регіонального розвитку.
Вимоги до кандидата: вища освіта; досвід роботи на позиції менеджера з продажу, навички ефективних продажів; високий рівень самоорганізації, відповідальність, цілеспрямованість тощо.

Відео дня

Менеджер з продажу мікродобрив
15 000 грн - зарплата 

Компанії Stoller потрібен регіональний менеджер з продажу мікродобрив і регуляторів росту рослин.
Вимоги до кандидата: успішний досвід роботи від 2-х років в області продажів ЗЗР, мінеральних добрив; знання українського ринку сільськогосподарської хімії: продуктів, конкурентів, наявність власної клієнтської бази тощо.


Токар
13 500 грн - зарплата 

ТОВ “Терполімергаз” запрошує на роботу токарів на ДИП 500. Станок новий, 2011 року випуску.
Умови роботи: робота позмінна - три зміни при графіку - два тижні робочих - тиждень вихідний. При 12-годинному робочому дні заробітна плата 600 грн. за зміну (в місяць від 12000 до 15000 грн) тощо.


Системний адміністратор
12 000 грн - зарплата 

ФОП Савицький І.І шукає ініціативного спеціаліста на посаду системного адміністратора, програміст 1С.
Вимоги до кандидата: досвідчений користувач MS Windows 7/10, Mac OS, MS Windows 2008 R2 / 2012 (AD, DFS, FTP - backup), знання 1С 8.2-8,3 (Зміни Бухгалтерія підприємства 3.0, зуп 3.1, Роздріб 2.2 (РМК, РИБ), Консультант +, Такском, Банк-клієнти (установка, адміністрування) тощо.


Бариста
10 000 грн - зарплата 

ТОВ “Альваро” потрібен бариста.
Функціональні обов'язки: приготування кавових напоїв під час презентації співпраця з менеджерами комерційного відділу при проведенні презентацій продукції компанії тощо.


Менеджер з продажу
10 000 грн - зарплата 

ТОВ “Агроресурс” потрібен менеджер з продажу посівного матеріалу, ЗЗР, мікродобрив.
Вимоги до кандидата: практичний досвід роботи від 2 років в продажах ЗЗР, посівного матеріалу, мікро добрив; вища освіта, знання ПК; спрямованість на результат; водійське посвідчення категорії «В».


Кухар
8 000 грн - зарплата

ФОП Швець В. Д. потрібен кухар.
Вимоги до кандидата: охайність, швидкість, пунктуальність.


Менеджер з продажу
7 500 грн - зарплата 

Online Media — офіційний дилер торгового центру в інтернеті Prom.ua, оголосив набір на посаду менеджера з продажу послуг. 
Вимоги до кандидата: вік до 35 років; добре поставлена мова, вміння переконувати; бажаний досвід спілкування з клієнтами по телефону (досвід роботи у call центрах вітається) тощо.


Кондитер
7 000 грн - зарплата 

Ресторан “Оскар” потрібен кондитер.
Вимоги до кандидата: досвід роботи на аналогічній посаді від 1 року; вік до 45 років; уважність; акуратність; пунктуальність.


Офіс-менеджер
5 000 грн - зарплата 

ЗахідЄвроДім потрібен офіс-менеджер.
Функціональні обов'язки: організація роботи, продаж.


Комірник
4 500 грн - зарплата 

В Книжкову Хату потрібні працівники на склад.
Функціональні обов'язки: прийом і видача продукції зі складу, ефективне використання складських площ при складуванні товару, складування товару згідно технічних вимог.


Провідний бухгалтер
4 000 грн - зарплата 

Торгова мережа «Фокстрот. Техніка для дому», оголла конкурс на позицію провідного бухгалтера магазину.
Вимоги до кандтидата: знання касової дисципліни; знання ПК на рівні впевненого користувача; здатність до швидкого навчання, уважність, відповідальність, вміння працювати з великим об'ємом інформації тощо.


Продавець
3 760 грн - зарплата

Мережа магазинів “Сільпо” потрібен продавець продовольчих товарів.
Функціональні обов'язки: ввічливе обслуговування гостей; передпродажна підготовка товару; викладка товару, контроль якості та строків придатності.


Охоронець
3 500 грн - зарплата

Охоронні фірмі “Явір” потрібен хоронець
Умови праці: доба через дві.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up