Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

Роботи у Тернополі вистачить усім, хто хоче працювати. На місцевому ринку праці здебільшого роботодавці шукають працівників робітничих професій. Ми дослідили пропозиції роботодавців на тернопільскому ринку праці на різних сайтах з пошуку роботи. На www.work.ua цього тижня актуально 973 вакансій, а на www.rabota.ua - 716. 

Найбільш оплачуваними є професії: водій-далекобійник, оператор розкрійного станка та регіональний менеджер. Найменш оплачувані - продавець та оператор колл-центру.


Водій-міжнародник
60 000 грн - зарплата
Renyi s.r.o запрошує на роботу волія-міжнародника кат. СЕ за кордон.
Вимоги до кандидата: досвід роботи кат С, Е не менше 2-ох років.
Умови праці: перевезення вантажів Італія-Німеччина, Сідельні тягачі MAN TGX480 euro 6, з півпричіпом schwarzmuller безбортовий, штора, двері.Гнучкий графік роботи. Соціальний пакет. Підтримка фірми. Мінімальна зарплата 65 євро за день.

Відео дня

Оператор розкрійного станка
15 000 грн - зарплата
ФОП Паламарчук В.А. потрібен оператор розкрійного станка каменеобробного цеху для боти з мармуром.
Вимоги до кандидата: порядність, почуття колективізму; пунктуальність, відповідальність; спритність, вікові обмеження від 21 до 40 років тощо.


Регіональний менеджер
15 000 грн - зарплата
Компанія Stoller запрошує на роботу досвідченого регіонального менеджера з продажі.
Вимоги до кандидата: успішний досвід роботи від 2-х років в області продажів ЗЗР, мінеральних добрив; знання українського ринку сільськогосподарської хімії: продуктів, конкурентів, наявність власної клієнтської бази тощо.


Торговий представник
14 000 грн - зарплата
Компанія «Престиж інструмент» відкриває вакансію на заміщення посади торгового представника в м. Тернопіль та області. 
Вимоги до кандидата: комунікабельність, наполегливість, вміння долати заперечення, відповідальність, пунктуальність, цілеспрямованість.


Муляр
10 000 грн - зарплата
Pionerskyi потрібен без шкідливих звичок муляр на повну зайнятість.


Регіональний представник
10 000 грн - зарплата
Постачальником промислової трубопровідної арматури та приводів до них на території України компанія "Артезія" оголосила конкурс на вакансію "Регіональний представник", Західної України.
Вимоги до кандидата: вища технічна освіта за спеціальністю "Промислова теплоенергетика" або аналогічне, вітається досвід роботи в даній сфері тощо.


Дорожній майстер
10 000 грн - зарплата
Дорожньо-будівельна компанія ТОВ “Квартал 5” запрошує на роботу фахівців на посаду “дорожній майстер”.
Вимоги до кандидата: досвід роботи у сфері дорожнього будівництва від 2 років, овіта: вища або середня технічна, готовність до відряджень тощо.


Менеджер по роботі з клієнтами 
10 000 грн - зарплата
Національний оператор мобільного зв’язку та 3G інтернету “Інтертелеком” запрошує в свою команду менеджера по роботі з малим та середнім бізнесом: продажі В2В.
Вимоги до кандидата: досвід роботи у прямих продажах не менше 2х років (досвід у продажах послуг та в сфері телекомуникацій) - додатковий плюс) тощо.


Сервісний інженер с/г техніки
10 000 грн - зарплата
ТОВ “Аграсіал” запрошує на постійну роботу інженера з ремонту і обслуговування сільськогосподарської техніки.
Вимоги до кандидата: освіта: вища або середня технічна; знання основних вузлів і агрегатів імпортної та вітчизняної сільськогосподарської техніки; знання застосування мастильних матеріалів у вузлах і механізмах с/г техніки.


Слюсар на виробництво
8 000 грн - зарплата
ФОП Вівчарик Т.В. запрошує на виробництво слюсара.
Вимоги до кандидата: вік до 50 років з навичками роботи по ремонту обладнання.


Інспектор патрульної поліції
8 000 грн - зарплата
Тернопільске управління патрульної поліції запрошує на роботу активних тернополян на посаду Інспектора патрульної поліції.
Вимоги до кандидата: громадянин України, вік - від 20 до 35 років,вільне володіння українською мовою, повна загальна середня освіта тощо.


Пекар-піцейола
7 500 грн - зарплата
Barbaresco з потрібен пекар-піцейола.
Функціональні обов’язки: випіканні піци в печі. підтримка чистоти на робочому місці; упаковка та видача замовлень тощо.


Вантажник
7 000 грн - зарплата
ТОВ “Вікна Perfect” запрошує на роботу чоловіки до 45 років, без шкідливих звичок, у гарній фізичній формі на посаду вантажника.
Умови праці: через день з 08.00 до 21.00 (орієнтовано), субота робочий день (якщо по графіку виходить зміна), вихідний - неділя.
Функціональні бов'язки: завантаження металопластикових вікон в автомобіль.


Водій експедитор
7 500 грн - зарплата
ДП “САВСЕРВІС КАРПАТИ” запрошує на роботу водія експедитора.
Вимоги до кандидата: відповідальність, порядність; досвід роботи від 2 років на посаді водія, посвідчення водія категорії «В, С».


HR-менеджер
7 000 грн - зарплата
ПАТ “Тернопільський кар'єр” запрошує на роботу HR-менеджер.
Вимоги до кандидата: досвід роботи з пошуку та відбору кадрів, досвід організації навчання персоналу (бажано), знання Excel, PowerPoint


Шиномонтажник
7 000 грн - зарплата
ТОВ “Агропродсервіс Ярчівці” потрібен шиномонтажник.
Умови праці: офіційне працевлаштування, соцпакет, відомчий автобус, харчування, соціальний захист.


Водій категорії “В”, “С”
5 500 грн - зарплата
Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення запрошує на роботу водіїв категорії “В”, “С”.
Вимоги до кандидата: вік від 20 років, відмінний стан здоров'я, відсутність судимостей, придатність до служби, категорії В, С, вміння керувати транспортними засобами.


Вантажник-комплектувальник
5 500 грн - зарплата
Компанія “Берта” - дистрибутор продуктів харчування на території Західної України, запрошує на роботу Вантажника - комплектувальника.
Вимоги до кандидата: фізична витривалість, дисциплінованість, відповідальність, уважність тощо.


Продавець продовольчих товарів
4 400 грн - зарплата
Мережа супермаркетів “Сільпо” запрошує на роботу продавців продовольчих товарів.
Функціональні обов’язки: ввічливе обслуговування гостей; передпродажна підготовка товару; викладка товару, контроль якості та строків придатності.


Оператор call-centre
3 500 грн - зарплата
ФОП Наумович С.Б. запрошує на роботу енергійних людей на посаду оператора call-centre.
Вимоги до кандидата: поставлена мова, чітка дикція; здатність до навчання; стресостійкість; позитивність в спілкуванні з клієнтами.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up