Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

Сьогодні безробіття вважають однією з основних проблем нашого міста, зазначає працівник місцевого рекрутингового агентства Лілія Прокопів. Зокрема, не вистачає людей, які вміють працювати на різних станках, як результат збільшується кількість робітничих вакансій та рівень зарплати на такі робітничі посади. 

Пані Прокопів каже, що в області, так як і по всій Україні, утворився вакуум кваліфікованих спеціалістів через попит на них у Європі. Особливо відчутно це стало з прийняттям так званого “безвізу”.

Згідно з офіційними даними управління статистики в Тернопільській області лише у вересні кількість зареєстрованих безробітних склала 8195 осіб. При тому, що потреба роботодавців у працівниках на заміщення вільних робочих місць того ж місяця становила усього - 2505. Тобто навантаження на одне вільне робоче місце становить три особи.

Відео дня

Щодо загальноукраїнських тенденцій, то згідно з даними Державної служби зайнятості України, кількість безробітних в Україні на 1 вересня скоротилася на 12%, відповідно до аналогічного періоду 2016 року. Станом на вересень поточного року на одне вільне робоче місце претендувало четверо безробітних, а минулого року - семеро осіб.

Хто хоче працювати - роботу знайде

На місцевому ринку праці здебільшого роботодавці шукають працівників робітничих професій. Ми дослідили пропозиції роботодавців на тернопільському ринку праці на різних сайтах з пошуку роботи та з'ясували, що на www.work.ua цього тижня актуально 895 вакансій, а на www.rabota.ua - 705. 

Найбільш оплачувані є наступні професії: Торговий представник, інженер з транспорту та автомеханік. Найменш оплачувані - оператор набору накладних та охоронець.


Торговий представник
15 000  грн - зарплата

ФОП Зєнкін Є.В. потрібен торгвий представник з власним авто.
Функціональні обов’язки: виконання плану продажу; підтримання і розвиток клієнтської бази; контроль дебіторської заборгованості; моніторинг наданої території.


Інженер з транспорту
11 000  грн - зарплата

“Молокія” запрошує на роботу інженера з транспорту.
Функціональні обов’язки: освіта: вища технічна по спеціальності, стаж роботи по спеціальності — від 1 року, особисті якості: комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, вміння працювати в команді, порядність, стресостійкість тощо.


Автомеханік
10 000  грн - зарплата

ТОВ “АВТО-РИТЕТ-ЦЕНТР” запрошує на роботу автомеханіка.
Функціональні обов’язки: знання будови автомобіля та принципу роботи вузлів і агрегатів запасних частин, основних специфікацій технологічних рідин та змащувальних матеріалів, вміння правильно застосовувати інструмент та обладнання.


Водій таксі
8 500 грн - зарплата

ФОП Кафтан І.І. запрошує на роботу водіїв категорії “В”.
Вимоги до кандидата: знання вулиць міста, ввічливість, акуратність,охайність


Кредитний-експерт
8 000  грн - зарплата

Фінансов компанія “Благо” запрошує на роботу фінансового експерта.
Вимоги до кандидата: знання ПК, уважність, комунікативність.

Менеджер з гуртового продажу цифрової техніки
8 000  грн - зарплата

“Юг Контракт” запрошує в команду тернопільського офісу активного і результативного Менеджера з гуртових продажів.
Вимоги до кандидата: виконання планових показників з продажів по наявній клієнтській базі + залучення нових клієнтів; аналіз конкурентної і цінової ситуації на ринку БТ/AV в регіоні; здійснення всіх етапів гурових продажів тощо.


Офіс-менеджер
7 000  грн - зарплата

“Терполімергаз” запрошує офіс-менеджера помічник керівника.
Вимоги до кандидата: прийом дзвінків, консультація клієнтів, підготовка проектів наказів, розпоряджень керівника, контроль за виконанням розпорядеженя.


Комплектувальник на склад
6 500  грн - зарплата

“Глобино” запрошує на роботу комплектувальника на склад готової продукції.
Вимоги до кандидата: наявність санітарної книги, фізична підготовленність тощо.


Бухгалтер
6 000  грн - зарплата

ФОП Левас В.С. потрібен бухгалтер. 
Вимоги до кандидата: досвід роботи бухгалтером/касиром, знання офісних програм


Продавець-консультант
5 500  грн - зарплата

Дитячий світ “Кукуся” потрібен продавець-консультант в відділ іграшок.
Вимоги до кандидата: комунікабельність, акуратність, відповідальність, ініціативність тощо.


Бармен-офіціант
5 000  грн - зарплата

Піцерії “ЛА ПІЦА” потрібен бармен-офіціант, для обслуговування клієнтів, приготування гарячих  напої тощо.


Медсестра
4 800  грн - зарплата

ТОВ “Мануальна Медицина” запрошує на роботу медсестру.
Вимоги до кандидата: середня медична освіта обов'язкова, знання ПК на рівні досвідченого користувача (Word, Excel), досвід роботи не обов'язковий.


Оператор набору накладних
4 000  грн - зарплата

ТОВ “Клас і К” потрібен оператор набору накладних з досвідом роботи із програмою 1С.


Охоронець 
3 200  грн - зарплата

Комплекс «Алігатор» відкриває вакансію охоронця.
Вимоги до кандидата: проживання в м.Тернопіль або передмісті, чоловіки віком від 28 до 48 років, культура спілкування, відповідальність, порядність, відсутність шкідливих звичок, гарна фізична підготовка тощо.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up