Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

На сьогодні фінансове питання – чи не найважливіше в житті кожного тернополянина, кажуть в Тернопільському регіональному центрі зайнятості. І пропонують тернополянам сім методів додаткового підробітку:

Приватні уроки та консультації
Якщо ви добре розбираєтесь у певній сфері – розширюйте поле діяльності. Давайте приватні уроки, консультації, пишіть статті та влаштовуйте майстер-класи. Тим паче, що сучасні технології дозволяють працювати, не виходячи з дому – в чатах, соцмережах та по відеозв’язку.

Здавати квартиру подобово
Люди досить часто приїжджають в Тернопіль у справах, на відпочинок, до друзів та вважають за краще орендувати квартиру подобово, ніж номер в готелі. Також серед жителів міста є охочі винайняти апартаменти на декілька діб для вечірок, фотосесій чи побачень. Тому, якщо у вашому розпорядженні є вільна квартира, чому б не здавати її подобово.

Підробіток в інтернеті
Нині існує безліч інтернет-ресурсів, де можна знайти підробіток копірайтеру, веб-дизайнеру, програмісту та маркетологу. Є також робота, яка не потребує спеціальних навиків – набір тексту, заповнення таблиць, телефонне опитування. Ви можете працювати вдома на вихідних або після роботи. Але не забувайте про ризики. Цікавтесь відгуками про замовника, не беріть для початку великий об’єм роботи, поки не буде впевнені в його чесності.

Хенд-мейд
Якщо ви займаєтеся рукоділлям, продавайте свої вироби. Тим більше, красиві та унікальні речі ручної роботи цінуються дуже високо. Зробіть гарні фото та публікуйте оголошення в соцмережах та на торгових сайтах. Беріть участь у виставках товарів хенд-мейд, спробуйте домовитися про реалізацію своїх товарів у сувенірних крамницях.

Відео дня
Побутові послуги
Якщо ви майстер на всі руки або хороша господиня, чому б не заробити, допомагаючи іншим. В інтернеті є маса оголошень – від прибирання до ремонту в оселі. Також можна пропонувати свої послуги знайомим та сусідам.

Няня на декілька годин
Шукайте підробіток серед знайомих, у соцмережах, на форумах мам, якщо у вас є досвід у вихованні дітей та хороші рекомендації. Можна водити дитину в садок, школу, на заняття. Особливо, якщо ваш щоденний ранковий та вечірній маршрут сприяє цьому. Ви можете посидіти з малюком, домовившись з батьками про погодинну оплату. Але пам’ятайте, що бути нянею для чужої дитини – це велика відповідальність.

Догляд за тваринами
Ви можете вигулювати собак та допомогати по догляду за домашніми тваринами. Запропонуйте свої послуги сусідам, шукайте пропозиції в інтернеті та публікуйте свої оголошення в соцмережах та на інтернет-порталах. Не забувайте про відповідальність і погоджуйтеся на це, тільки якщо дійсно любите тварин і знаєте, як з ними поводитись.

Разом з тим, на місцевому ринку праці здебільшого роботодавці шукають працівників на постійні професії. На www.work.ua цього тижня актуально 829 вакансій, а на www.rabota.ua - 640. 

Найбільш оплачувані є наступні професії: консультант у сфері с/г, зварювальник та PR та Event-менеджер. Найменш оплачувані - бармен та продавці.


Консультант у сфері с/г
20000 грн - зарплата

ТОВ “Домінанта Україна” потрібен консультант з великої рогатої худоби.
Вимоги до кандидата: вища освіта (зоотехнічна або ветеринарна); досвід роботи та досягнення в сфері технології утримання тварин; високий рівень знання програм годівлі тварин; відповідальність; комунікабельність; стресостійкість.


Зварювальник
15 000 грн - зарплата

ТОВ «Терполімергаз» запрошує на роботу електрогазозварників та зварників напівіавтомату.
Умови праці: робочий день 12 годин з 8 до 20. При 12-годинному робочому дні заробітна плата від 600 до 750 грн за зміну (від 12000 до 15000 грн за місяць). 


PR та Event-менеджер
12 000 грн - зарплата

Компанія «Мост-Україна» оголошує конкурс на посаду керівник відділу реклами, pr і маркетингу-Event менеджер.
Вимоги до кандидата: освіта: вища, бажано спрямування за спеціалізацією — маркетолог, менеджмент, стаж роботи: від 1 року — за фахом реклама, маркетинг.
Знання основ реклами, PR (зв'язки з громадськістю), бажано DirectMarketing.


Сантехник
10 000 грн - зарплата

Компанія «Сантехнік № 1» запрошує до співпраці професійних сантехніків з досвідом роботи від 5-ти років.


Продавець запчастин
10 000 грн - зарплата

ТОВ “ТерКо Авто Центр” потрібен продавець запастин.
Вимоги до кандидата: базові знання комп'ютера; бажання працювати на результат, здатність до швидкого навчання, бажаний досвід роботи в сфері роздрібних продаж. 


Продавець-консультант
10 000 грн - зарплата

Всеукраїнська мережа ювелірних магазинів «KSD Aurum» потрібен продавець-консультант ювелірних виробів.
Вимоги до кандидата: бажано вища освіта; грамотна мова, вміння вести переговори і переконувати, працювати із запереченнями; досвід роботи в сфері активних продажів вітається; впевнений користувач ПК.


Перукар
8 000 грн - зарплата

Bulldog Ternopil потрібаен парикмахер.
Вимоги до кандидата: досвід роботи від 1 року, хлопці та дівчата віком від 18 років тощо.


Водій експедитор
7 500 грн - зарплата

САВСЕРВIС потрібен водій експедитор.
Вимоги до кандидата: відповідальність, порядність; досвід роботи від 2 років на посаді водія, посвідчення водія категорії «В, С». 


Сушист
7 500 грн - зарплата

Ресторан "Оскар" запрошує на роботу сушистів.
Вимоги до кандидата: досвід роботи; уважність; акуратність; пунктуальність.


Кресляр AutoCad
7 000 грн - зарплата

ПП “Еверест-Тер” потрібен Кресляр AutoCad.
Вимоги до кандидата: вища освіта, наявність водійського посвідчення (досвід водіння не менше року); навички роботи з комп'ютером, офісними програмами та Інтернетом; знання AutoCAD, 3D проектування тощо.


Продавець
6 000 грн - зарплата

ТОВ Торгова група “Арс-Кераміка” потрібен продавець не продовольчих товарів.
Вимоги до кандидата: навички продаж; досвід роботи з клієнтами; готовність та здатність вивчати нову інформацію; бажання працювати.


Піццайоло

6 000 грн - зарплата
Ресторану «ТІСТО» потрібен піццайоло.
Вимоги до кандидата: бути повнолітнім; любити готувати; бажання вчитися і розвиватися (можна без досвіду роботи); тощо.


Викладач англійської мови
5 000 грн - зарплата

ФОП Значно У.Ю. викладач англійської мови.
Вимоги до кандидата: високий рівень знань англійської мови, любов до дітей.


Бармен-продавець
3 700 грн - зарплата

ФОП Піскур М.М. потрібен бармен-продавець.
Вимоги до кандидата: хлопець або дівчина віком від 18 до 35 років, досвід не обов’язковий.


Продавець
3 000 грн - зарплата

У магазин “Шоколадний рай” потрібен продавець шоколаду.
Вимоги до кандидата: дівчина віком від 18-25 років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Artur

    Круто))Менеджери,продавці і консультанти мають більше ніж викладачі англійської мови і креслярі.Тернопіль місто бариг і комерсів, які завжди впарюють одне одному своє лай_о,не дивно що без науки і виробництва в нас не місто а базар з тупими не освіченими людьми.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up