Вакансії тижня у Тернополі: кому пропонують зарплату більше 10 тисяч гривень

Вакансії тижня у Тернополі: кому пропонують зарплату більше 10 тисяч гривень

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Ми відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

Середня номінальна заробітна плата штатного працівника підприємств, установ та організацій нашої області у жовтні 2017 року становила 5798 грн, що в 1,8 рази вище рівня мінімальної заробітної плати, розповідають в головному управліні статистики у Тернопільській області. Порівняно з жовтнем 2016 року розмір заробітної плати збільшився в 1,5 рази.

За даними управління статистики заборгованість із виплати зарплати станом на 1 листопада 2017 року по області становила 10,5 млн. грн. Більша частина даної суми (90,7%, або 9,5 млн.грн. - прим. ред.) припадає на економічно активні підприємства. Проте найбільше заборгували своїм працівникам підприємства, установи та організації Тернополя – 30,6% загальної суми боргу.    

Найбільш оплачуваними у Тернополі є професії: водій, завідуючий господарством та автомеханік. Найменш оплачувані - кур’єр та продавець.

Відео дня

Ми дослідили пропозиції роботодавців на тернопільскому ринку праці на різних сайтах з пошуку роботи. На www.work.ua цього тижня актуально 841 вакансій, а на www.rabota.ua - 653. 


Водій
14 000 грн - зарплата

ПрАТ “Тернопільський молокозавод” потрібен водій.
Вимоги до кандидата: категорії В,С, Д, Е, досвід роботи на вантажних автомобілях з причепом.


Завідуючий господарством
12 000 грн - зарплата

Видавництво «Школярик» запрошує на постійну роботу завідуючого господарством.
Вимоги до кандидата: середня-спеціальна або вища технічна освіта; досвід роботи на подібній посаді, чи на посаді заступника керівника у виробничих компаніях тощо.


Автомеханік, автослюсар, автоелектрик
12 000 грн - зарплата

"Хюндай Центр Тернопіль", потрібні автомеханіки, автослюсарі та автоелектрики.
знання будови автомобіля і принципів роботи його вузлів і агрегатів;
Вимоги до кандидата: уміння працювати, ініціативність, відповідальність, чесність.


Економіст
10 000 грн - зарплата

"Тернопільський м'ясокомбінат", потрібен економіст.
Вимоги до кандидата: вища освіта. Знання принципів системи бюджетування, методології формування собівартості продукції; Знання функцій і інструментів з обробки великих масивів даних в складі MS Excel; Знання методів економічного аналізу тощо.


Помічник web-розробника
10 000 грн - зарплата

ФОП Нечай О. потрібен помічник web-розробника
Вимоги до кандидата: знання html, php, фотошоп тощо.


Водій-далекобійник
10 000 грн - зарплата

ФОП Яруш потрібен водій-далекобійник.
Вимоги до кандидата: категорії С, Е, С1 та ін, досвід роботи, закордонний паспорт, вік до 50 років.


Оператор столярного станка
10 000 грн - зарплата

Компанія «Контур», яка займається гуртовою торгівлею міжкімнатними дверима запрошує на роботу оператора столярного станка.
Вимоги до кандидата: чоловіки від 21 р., досвід або спеціальна освіта, бажано знання Matc 3, вміння читати тех. карти.


Електромонтер
9 000 грн - зарплата

Компанія «Молокія» запрошує на роботу електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування.
Вимоги до кандидата: освіта професійно-технічна по спеціальності, стаж роботи по спеціальності - від 1 року, особисті якості: відповідальність, цілеспрямованість, вміння працювати в команді, порядність, стресостійкість тощо.


Тракторист
7 500 грн - зарплата

ПрАТ “Тернопільський молокозавод” потрібен тракторист.
Вимоги до кандидата: наявність посвідчення на право керування трактором досвід роботи тощо.


Клієнт-менеджер
5 350 грн - зарплата

“ПриватБанк” потрібен клієнт-менеджер
Функціональні обов’язки: керування клієнтопотоком у відділенні ПриватБанку. Навчання клієнтів здійсненню операцій у зоні самообслуговування. Вирішення проблемних ситуацій у зоні самообслуговування.


Кухар
5 000 грн - зарплата

Кафе-бар “Автопорт” запрошує на роботу кухаря.
Вимоги до кандидата: кухарські здібності, вік: 18 - 30 років, профіль: помічник кухаря, холодні закуски.


Оператор сall-centre
5 000 грн - зарплата

Салон плитки та сантехніки Avanti птрібен оператор сall-centre.
Вимоги до кандидата: дівчина до 35 років; ділова розмовна мова на високому рівні;
приємний голос тощо.


Офіс-менеджер
5 000 грн - зарплата

Компанія “Престижбуд” потрібен офіс-менеджер.
Вимоги до кандидата: чесність, порядність, комунікабельність, бажання вчитись і працювати.


Кур’єр
5 000 грн - зарплата

Компанія «Техно+», яка займається оптовою торгівлею з/ч для мобільних телефонів та планшетів шукає молодого і активнного кур’єра.
Вимоги до кандидата: хлопець, 20−30 років; особисті якості якого: надійність, чесність, виконання своїх обов’язків, відповідальність, комунікабельність; знання міста.


Продавець
4 400 грн - зарплата

Мережі супермаркетів “Сільпо” потрібен продавець продовольчих товарів. 
Функціональні обов’язки: ввічливе обслуговування гостей; передпродажна підготовка товару; викладка товару, контроль якості та строків придатності тощо.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Герасимчук Ростислав

    Насправді і того не заплатять.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up