Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

- Сьогодні в нашій державі економічна криза дещо відступає. І це відчутно, особливо на ринку праці, - розповідає працівник місцевого рекрутингового агентства Лілія Прокопів. - В нашій державі починає розвиватися виробництво. Схема бізнесу “купив-продав” вже відходить на другий план. І це дуже добре для нашої економіки. 

Про місцевий бізнес ще зарано так говорити, але на загальноукраїнському рівні спостерігається явна динаміка до збільшення кількості фахівців, які обслуговують основні виробничі процеси. Тобто більше потрібно бухгалтерів, маркетологів, фахівців, які управляють та працюють на виробництві тощо. 

- Звичайно, що роботодавці не спішать підвищувати зарплати усім робітникам, - продовжує фахівець. - Однак вони акцентують увагу на збільшенні мотивації. Зокрема розробляють різні системи преміювання, нагороди за досягнення тощо.

Відео дня

Найбільш оплачувані є наступні професії: консультант ВРХ, керівник та менеджер з продажу. Найменш оплачувані - продавець та офіціант.

Ми дослідили пропозиції роботодавців на тернопільському ринку праці на різних сайтах з пошуку роботи та з'ясували, що на www.work.ua цього тижня актуально 742 вакансій, а на www.rabota.ua - 562. 

Консультант ВРХ
20 000 грн - зарплата

Потрібен спеціаліст-консультант в ТОВ «Домінанта Україна» спеціалізація ВРХ.
Вимоги до кандидата: вища освіта (зоотехнічна або ветеринарна); досвід роботи та досягнення в сфері технології утримання тварин; високий рівень знання програм годівлі тварин; відповідальність; комунікабельність; стресостійкість.

Керівник відділу з продажу
15 000 грн - зарплата

ДП “АвтоМАЗ-Украина” потрібен керівник відділу з продажу запчастин до вантажних авто.
Вимоги до кандидата: вища освіта, бажано технічна. Наявність успішного досвіду в активних продажах, керівником відділу продажів, регіональним менеджером. 

Менеджер з продажу
15 000 грн - зарплата

ФОП Фтомі Володимиру потрібен менеджер з продажу автозапчастини та паливно-мастильних матеріалів.
Вимоги до кандидата: повна вища освіта (магістр, спеціаліст). Висока організованість та працездатність. Стаж роботи за професією не менше 2 років. Власне авто обов'язково.

Регіональний представник
15 000 грн - зарплата

Постачальник європейських будівельних матеріалів запрошує на роботу регіонального представника.
Вимоги до кандидата:  бажано, вища технічна освіта; націленість на результат та готовність до активної роботи; наявність власного авто.

Помічник web-розробника
12 000 грн - зарплата

ФОП Нечай О. потрібен помічник web-розробника.
Вимоги до кандидата: знання html, php, фотошоп тощо.

SMM - менеджер
10 000 грн - зарплата 

Маркетинг-центр “ДАЛІ” потрібен SMM - менеджер, фрілансер.
проживання у м.Тернопіль
Вимоги до кандидата: досвід роботи в сфері SMM від 1 року. Навички роботи з клієнтами, нейтралізації негативу.

Токар ЧПУ
10 000 грн - зарплата

ТОВ “Корсал” потрібен токар на станку з числовим програмним управлінням.
Умови праці: нове обладнання на платформі Сіменс. Висока заробітна плата. Офіційне працевлаштування.

Водій експедитор
7 500 грн - зарплата

“САВСЕРВІС” потрібен водій експедитор.
Вимоги до кандидата: відповідальність, порядність; досвід роботи від 2 років на посаді водія, посвідчення водія категорії «В, С».

Продавець 
6 000 грн - зарплата

Торгова компанія запрошує на роботу продавця непродовольчих товарів у будівельний супермаркет Арс-Кераміка
Вимоги до кандидата: навички продаж; досвід роботи з клієнтами; готовність та здатність вивчати нову інформацію; бажання працювати.

Швея
5 000 грн - зарплата

Салон штор “Mистецтво гардин” потрібні швея в салон штор, швея на ремонт одягу, закрійник.
Вимоги до кандидата: вміння дати рівну строчку, чесність, порядність, відповідальність

Оператор ПК
4 000 грн - зарплата

“Грація-Тернопіль” потрібен оператор ПК - адміністратор.
Вимоги до кандидата: порядність, здібності роботи з ПК: Excel, Word, 1C (базовий) Інтернет тощо.

Продавець
3 500 грн - зарплата

ФОП Ліктей В. потрібен продавець, магазин знаходиться поблизу Тернополя.
Вимоги до кандидата: працелюбність, чесність, відповідальність, бажання працювати, комунікабельність, ввічливість.

Офіціант
3 500 грн - зарплата

MonFalcone потрібен офіціант.
Вимоги до кандидата: досвід роботи не обов‘язковий. Головне бажання працювати та навчатись.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up