Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

За минулий рік в області поменшало безробітних, підрахували в управлінні статистики. 

Зокрема ще на початку 2017 року було 12194 безробітних, а на кінець року - 7915 безробітних осіб. В свою чергу, в центрі зайнятості кажуть, що безробіття в цьому році може зменшитися через зростання зарплат та відтік робочої сили за кордон.

 

Ми дослідили пропозиції роботодавців на тернопільському ринку праці на різних сайтах з пошуку роботи та з'ясували, що на www.work.ua цього тижня актуально 826 вакансій, а на www.rabota.ua -  555. 

Відео дня

Завскладом
13 000 грн - зарплата

ТОВ “Терполімергаз” потрібен завідувач складом.
Вимоги до кандидата: досвід роботи не менше 2-х років, комунікабельність.

Менеджер з продажу
11 500 грн - зарплата

Вимоги до кандидата: порядність, відповідальність, комунікабельність. Досвід роботи в торгівлі, орієнтованість на досягнення результату.

Торговий агент з авто
11 000 грн - зарплата

Компанія «БЕРТА груп» — дистрибутор продуктів харчування на території Західної України, запрошує на роботу торгового агента з авто.
Вимоги до кандидата: наявність власного авто; дисциплінованість, відповідальність, комунікабельність, цілеспрямованість, порядність.

Менеджер з реклами
10 000 грн - зарплата

Blik Store менеджер з реклами в facebook та instagram.
Вимоги до кандидата: вміння налаштовувати рекламу в фейсбук та інстаграм, для отримання максимальних результатів за мінімальний бюджет.

Менеджер
10 000 грн - зарплата

Простору “Новий Медіа” потрібен менеджер з продажу послуг.
Вимоги до кандидата: бажання продавати послуги високої якості. Активність і любов до навчання тощо.

Фахівець з епіляції
8 000 грн - зарплата

“Лазерхауз” потрібен фахівець з епіляції.
Вимоги до кандидата: жінка 21-55 років, правша, поглянутість, охайність, грамотна мова, комунікабельність тощо

Водій на вантажний автомобіль
8 000 грн - зарплата

ТМ Viknaroff потрібен водій на вантажний автомобіль.
Вимоги до кандидата: вік від 25 до 50 років; досвід роботи у вантажних перевезеннях;
відповідальність, дисциплінованість, порядність; наявність прав категорії С;

Керівник складу
8 000 грн - зарплата

ТОВ “Алокозай-ти” 
Вимоги до кандидата: освіта - вища, професійно-технічна;· Досвід роботи на посаді комірника від 1-го року;· Є впевненим користувачем ПК: MS Office.

Касир-операціоніст
7 000 грн - зарплата

Фінансова мережа «КредитКафе», що займається мікрокредитуванням шукає касира-операціоніста.
Вимоги до кандидата: чуйне та уважне ставлення до людей. Працьовитість, пунктуальність, відповідальність. Вміння працювати в команді.

Кредитний експерт
7 000 грн - зарплата

ТМ «Скарбниця» потрібен кредитний експерт.
Вимоги до кандидата: відповідальне ставлення до роботи; комунікабельність та доброзичливість; бажання і вміння працювати з людьми.

Пекар-кондитер
6 500 грн - зарплата

Самогонна Ресторація плюс
Вимоги до кандидата: швидкість, акуратність, організованість; вміння працювати з тістом, творчий підхід до роботи.

Бухгалтер-касир
6 000 грн - зарплата

Гуртовня дверей “Контур” потрібен бухгалтер-касир.
Вимоги до кандидата: вища економічна освіта за спеціальністю фінанси, бухгалтерський облік; досвід роботи на посаді бухгалтера, помічника бухгалтера, касира впевнений користувач ПК, 1С 8.2, MS Office.

Менеджер клієнт-сервера
4 000 грн - зарплата

ТОВ Perfect потрібен менеджер клієнт-сервера.

Розклеювач оголошень
3 500 грн - зарплата

ТОВ «МС-Зв'язок» — генеральна підрядна організація від ПрАТ “Київстар”. Проводить підбір персоналу на вакансію торгового агента в м. Тернополі. Робота для студентів, молодих мам з неповним робочим днем.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up