Вакансії тижня у Тернополі: кому пропонують 25 тисяч гривень зарплати

Вакансії тижня у Тернополі: кому пропонують 25 тисяч гривень зарплати

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи. 

На 10% або на один мільйон зросла кількість вакансій в Державній службі зайнятості минулого року в порівнянні з попереднім роком. Крім того, Держслужба зайнятості минулого року працевлаштувала 783 тисячі осіб. Тобто на 5%, або на 37 тисяч осіб більше, ніж у 2016 році. Станом на 1 січня 2018 року кількість безробітних скоротилася на 9% або на 36 тисяч осіб в порівнянні з аналогічною датою минулого року. 

За минулий рік у області також поменшало безробітних, кажуть в управлінні статистики. Мова йде як про тих, хто стоїть на обліку в центрах зайнятості, так і про потенційних працездатних. 

На початку 2017 року було 12194, а на кінець року - 7915 безробітних осіб. В свою чергу, в центрі зайнятості кажуть, що безробіття в цьому році може зменшитися через зростання зарплат та відтоку робочої сили за кордон.

Відео дня

Ми дослідили пропозиції роботодавців на тернопільському ринку праці на різних сайтах з пошуку роботи. На www.work.ua цього тижня актуально 895 вакансій, а на www.rabota.ua -  602. Найбільш оплачуваними у Тернополі є такі професії: далекобійник, менеджер з дистрибуції та регіональний менеджер. Найменш оплачувана робота - продавець, водій та кранівник.

Далекобійник
25 000 грн - зарплата
ПП “Хай-Кволіті” потрібен водій далекобійник з категорією С, Е на постійну роботу для поїздок у Польщу. 
Вимоги до кандидата: порядність та відповідальність, бажання працювати та заробляти, наявність візи або біометричного паспорту.

Менеджер по дистрибуції
15 000 грн - зарплата
ТОВ “Тех-АС Групп” потрібен менеджер по дистрибуції.
Функціональні обов’язки: розвиток продажів електроінструменту в регіоні як, через дистриб'юторів так і через прямих клієнтів. Пошук нових клієнтів. Навчання персоналу партнерів тощо.

Регіональний менеджер
15 000 грн - зарплата
Компанії “Інженерні системи” потрібен регіональний менеджер.
Вимоги до кандидата: вища освіта; наявність автомобіля; високі комунікативні навички (досвід переговорів); готовність до відряджень тощо.

Торговий представник з авто
14 000 грн - зарплата
ФОП Мельник А.З. потрібен торговий представник з авто.
Вимоги до кандидата: наявність досвіду продаж, власне авто.(можна без), бажання професійного та особистого росту; комунікабельність, креативність, оптимізм тощо.

Менеджер
12 000 грн - зарплата
Хюндай Центр Тернопіль потрібен менеджер з підбору та продажу запасних частин.
Функціональні обов’язки: підбір, пошук та реалізація запасних частин на СТО.

Автомеханик
12 000 грн - зарплата
ТОВ “ТерКо Авто Моторс” потрібен автомеханік.
Вимоги до кандидата: працелюбність, акуратність, відповідальність, чесність, пунктуальність .

Автоелектрик
12 000 грн - зарплата
“Авто-вольт” потрібен майстер з ремонту стартерів та генераторів.
Вимоги до кандидата: фахівець з ремонту стартерів та генераторів (автомобільних). З досвідом роботи і бажанням навчатись.

Касир
8 800 грн - зарплата
ПриватБанку потрібен касир каси перерахунку.
Вимоги до кандидата: середня спеціальна освіта, висока швидкість механічної роботи. 
Пунктуальність, педантичність тощо.

Помічник менеджера
7 000 грн - зарплата
ТОВ «Терполімергаз» запрошує на роботу помічника менеджера з продажу.
Функціональні обов’язки: ведення існуючих клієнтів, інформування про наявний товар, підтримка і розвиток ділових стосунків з клієнтами; виписка рахунків та підготовка повного комплекту документів; контроль дебіторської заборгованості.

Технік мереж
7 000 грн - зарплата
ТОВ “Колумбус” потрібен технік кабельних і локальних мереж.
Функціональні обов’язки: прокладання кабелю; ремонт і обслуговування кабельної проводки будь-якого типу; проведення зварювальних робіт на ВОЛЗ тощо.

Продавець
6 000 грн - зарплата
ФОП Лемішка В.С. потрібен продавець з досвідом роботи.
Вимоги до кандидата: відповідальність та працьовитість.

Водій категорії В
6 000 грн - зарплата
ФОП Чайка В.Б. потрібен водій категорії В.
Вимоги до кандидата: відповідальність, порядність та чесність.

Кранівник
5 500 грн - зарплата
ПП “Профільні системи” потрібен кранівник віком до 40 років, без шкідливих звичок.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Герасимчук Ростислав

    Слабенькі зарплати, Польща поки що перемагає.

    Stels reply Герасимчук Ростислав

    Ви дуже допомагаєте своїм критиканством )))

    Герасимчук Ростислав reply Stels

    Stels reply Герасимчук Ростислав

    Справжній херой клавіатури ,трохи провітри голову, якраз в Тернополі гарна погода.

    Герасимчук Ростислав reply Stels

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up