Від 50 тисяч до 11 мільйонів грн: скільки коштує готовий бізнес, який продають у Тернополі?

Від 50 тисяч до 11 мільйонів грн: скільки коштує готовий бізнес, який продають у Тернополі?
  • Стати власником ресторану, кав’ярні, магазину чи кіоску у Тернополі – досить легко. Адже у мережі Інтернет пропонують багато варіантів купівлі вже готового бізнесу.
  • Журналісти «20 хвилин» зібрали свіжі і актуальні пропозиції. 

На платформах з купівлі-продажу нерухомості є велика кількість оголошень про продаж готового бізнесу у Тернополі. Дехто з власників продає приміщення через сімейні обставини чи нестачу часу займатись підприємництвом. Хтось переїжджає в інше місто або країну і хоче віддати свою справу у надійні руки. Журналісти «20 хвилин» зібрали 10 актуальних оголошень з продажу готового бізнесу на платформі OLX. Зазначимо, що всього на сайті є 26 пропозицій.

Деякі оголошення повторюються, тому ми не брали їх до уваги. Також у кількох дописах пропонують купити франшизу (право провадити діяльність під іменем чужого бренду і використовувати його технології за оплату – прим. авт.) Зокрема, на мийку самообслуговування (200 євро), суші-бар (900 доларів), інтернет-магазин одягу (45 900 гривень), зоомагазин (3000 доларів) тощо. На них не зупиняємось.

Про оголошення з продажу бізнесу розповідаємо у порядку від найдорожчого до найдешевшого.

Відео дня

Магазин техніки та електроніки

11 699 250 гривень ($300 000)

Магазин розміщений у центрі міста. Площа приміщення не вказана. «Продається повністю готовий та налагоджений прибутковий бізнес зі штатом працівників, налаштованими каналами постачання і договором оренди. Всі активи включені у вартість», – каже власник. Також є інтернет-магазин.

Ресторан італійської кухні

6 239 600 гривень ($160 000)

Заклад розташований у центрі Тернополя. Площа – 234 метри квадратних. Як вказав у оголошенні продавець, є відкрита кухня з можливістю спостерігати за приготуванням страв, інтер’єр з дубовими столами, шкіряними стільцями та диванами, все необхідне обладнання (холодильні та морозильні столи, індукційні плити, пароконвектомат, міксери, блендери, посудомийка та інше), яке дозволить працювати над будь-якими стравами. У закладі наявна неаполітанська піч на дровах, посуд, є літня тераса і генератор. «Ресторан має великий потенціал для розвитку і залучення клієнтів завдяки привабливій локації, якості обслуговування та стравам», – такі перспективи бізнесу вказані.

Виготовлення напівфабрикатів

1 559 900 гривень ($40 000)

Конкретної адреси в оголошенні немає, однак це у Тернополі. Продають готовий бізнес напівфабрикатів із зареєстрованою торговою маркою, базою збуту та технологічними картами на виробництво продукції. Також у вартість входить виробниче обладнання й автомобіль з логотипом.

Дрони для агробізнесу

967 138 гривень ($22 000)

«Продається готовий бізнес з двома агродронами фірми AGR a22», – йдеться у дописі. У комплект входять дві зарядні станції, два генератори та інше обладнання. Продавець з міста Тернополя.

Кав’ярня

662 919 гривень ($16 999)

«Продаж готового бізнесу в новому мікрорайоні. Всі меблі і техніка залишаються», – пише у дописі.

Піцерія

320 000 гривень

У Тернополі продають діючий бізнес з усією технікою та меблями. Адреса закладу не зазначена. Площа приміщення – 80 метрів квадратних. Є 28 місць для відвідувачів. Приміщення орендоване.

Кав’ярня

253 484 гривні ($6500)

Продають кав’ярню, яка розміщена у ТЦ «Крокус» поблизу «Орнави».  Всередині, за словами продавця, є усе обладнання: кавові апарати, меблі, холодильник, кавомолка, система обліку тощо.

Магазин розливного пива

206 687 гривень ($5300)

«Підходить, як сімейна справа, 100% заробіток і розвиток. У ціну входить обладнання та рекламні матеріали. Можна запускати у будь-який час, магазин працював минулого року, був закритий на міжсезоння. Готовий до роботи, є контакти до постачальників», – розповів власник в оголошенні.

Магазин мобільних аксесуарів

194 988 гривень ($5000)

В оголошенні пропонують купити магазин з аксесуарами для телефонів, що знаходиться на масиві Сонячний, проспект Злуки. «Велика прохідність людей та постійні покупці. Магазин продається з усіма меблями та товаром. Приміщення в оренді, з дозвільними документами», – пише продавець.

Фаст-фуд

136 491 гривня ($3500)

Власник пише, що пропонує готову локацію для роботи. Знаходиться МАФ неподалік залізничного вокзалу. Є все устаткування: грилі, меблі, холодильники, система обліку, сигналізація тощо.

Який ще бізнес продають

У трьох оголошеннях охочим почати свій бізнес пропонують придбати кав’ярню самообслуговування.

Найдорожчий варіант – від Ryan Row Coffee, можна купити за 246 997 гривень (5850€). Продавець обіцяє, що ви отримаєте готову кав‘ярню «під ключ», яку потрібно лише поєднати до розетки. Також в оголошенні йдеться про дешеву оренду (треба мати лише 1 м. кв. площі), керування бізнесом через смартфон і всього кілька годин на тиждень на обслуговування кав’ярні.

В іншому дописі готовий кавовий бізнес вартує дешевше – 136 491 гривню ($3500). Власники пишуть, що продають відразу три майже нові кав’ярні самообслуговування у звʼязку з виїздом із Тернополя. «Точки» пропрацювали на своїх локаціях від 6 до 12 місяців. Також додають контакти постачальника.

Третя кав’ярня самообслуговування коштує 116 993 гривні ($3000). У цю ціну, за словами продавця, входить професійна кавова машина, термінал, купюроприймач, камера, логотип, диспенсери (для роздрібного продажу кави – прим. авт.) тощо. «З моменту придбання ви можете розпочати роботу. Це можливість швидко окупити інвестиції завдяки існуючій базі клієнтів», – написав продавець.

Також у багатьох оголошеннях виставили на продаж кіоски для виготовлення піци, хот-догів, паніні, шаурми, гарячих напоїв у різних «точках» міста – на зупинці поблизу 6 магазину, на Центральному ринку, на зупинці біля автовокзалу тощо. Бізнес можна придбати за суму від 52 647 до 214 486 гривень. У всіх кіосках наявне обладнання для роботи, власники обіцяють великий потік клієнтів.

Зауважимо, що журналісти вказали ціни, які встановили продавці в оголошеннях. Реальна ціна або умови продажу можуть відрізнятися від зазначених. 

 

Читайте також:

У Тернополі планують відкрити громадський простір OPEN SPACE

Як 13-річний хлопець на Тернопільщині започаткував власну справу

Тернопільські ветерани можуть отримати гроші для власного бізнесу: що для цього потрібно

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Wolodymir Gryvas

    В оголошення  забули вказати який віткат бере ЛИСИЙ .
  • Тихоліз Міша

    І в основному продають те, що не пішло.

    Тихоліз Міша reply Тихоліз Міша

    Oleksandr Yavorskyi Все в Божих руках.

    Oleksandr Yavorskyi reply Тихоліз Міша

    Тихоліз Міша все у ваших руках
  • Олександр Кацидим

    Прибутковий бізнес ніхто не продасть
  • Alina Seconda

    І кому потрібно заплатити??
    50/50-надал??

keyboard_arrow_up