Ресторан "Україна" хочуть продати за 30 млн грн. За ці гроші можуть купити автобуси

Ресторан "Україна" хочуть продати за 30 млн грн.  За ці гроші можуть купити автобуси
  • Рішення про дозвіл на продаж комунального приміщення колишнього ресторану "Україна" депутати прийняли на сесії міськради.
  • Згідно із незалежною експертизою, вартість приміщення на бульв. Шевченка, де зараз працює кілька закладів, не менше 30 млн грн.
  • Завдяки цим коштам, як кажуть у міській раді, можна виплатити зарплати вчителям та лікарям і купити автобуси для єдиної комунальної транспортної мережі.

Позачергову, 29-у сесію міської ради провели у середу, 14 листопада. Пряму трансляцію сесії дивіться тут. 

- Під час попередніх сесій виникали питання, бо громадськість не мала інформації про вартість продажу, - каже мер Сергій Надал. - Було багато інформації про те, що продаж буде за заниженою ціною, або тією, яка нижча ринкової. В результаті попередньої сесії ми отримали звернення від громадськості та журналістів про проведення оцінки і після того приймати будь-які рішення про продаж. Фонд майна на доручення сесії замовив незалежну експертизу, визначили вартість цього об'єкту і саме вона лягла в основу рішення.

Тобто депутати проголосували за те, щоб дозволити підготовку продажу об'єкту, але за ціною не менше, ніж 30 мільйонів гривень, які визначила незалежна експертиза. Ці кошти бюджет міста, як каже пан Надал, має отримати ще у 2018-ому році. 

Відео дня

- Ці кошти та ряд інших надіємось спрямувати на виплати зарплат освітянам та медикам, - додає міський голова. - Ще КП "Тернопільелектротранс" провів тендерну процедуру і є можливість розпочати закупівлю двадцяти автобусів для створення єдиної комунальної транспортної компанії міста.

За словами міського голови, якби ці кошти надійшли, то вже наприкінці 2018-ого чи на початку 2019-ого можна було б закупити ці автобуси і поставити їх на транспортну мережу. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • олько

    Хто покупець? Чому так дешево? Екпертній оцінці , замовленій Фондом держмайна не варто довіряти.Доцільніше провести аукціон зі стартовою ціною в 30 млн.
  • Четкий Макс

    Афігеть: 😬👉👉https://youtu.be/nxN-z_OjX_4

  • Serj Sinkiv

    добре що комуняки набудували
  • ната

    непрозорість майна городян, призводить  до гріха...вкради..!ну хто знає,що і кому належить?де відкрита інформація?не буде контролюючоі,а головне караючоі структури, будуть красти і далі....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up