Фільми-мотиватори для перегляду у вихідні

Фільми-мотиватори для перегляду у вихідні

Практичний психолог Юлія Ворман радить у вихідні подивитися кіно з підбірки фільмів-мотиваторів.

Пораду психолога повідомляє Телеграм-канал «Психологічна підтримка».

1. «Ми — одна команда» (2006)

Відео дня

У фатальну ніч 1970 року університетська команда з американського футболу з невеликого містечка Хантінгтон, розташованого в Західній Вірджинії, розбилася в авіакатастрофі. Загинули всі 75 людей — гравці та тренери.

Пережити цю страшну трагедію та отримати надію на майбутнє хантінгтонцям вдається завдяки зухвалості та наполегливості молодого тренера Джека Ленджіела, який формує нову команду…

2. «Мільйонер із нетрів» (2008)

Джамал Малік, 18-річний сирота з нетрів у Мумбаї, лише за один крок від перемоги в телегрі «Хто хоче стати мільйонером?» та виграшу 20 мільйонів рупій. 

Перервавши гру, його заарештовує поліція за підозрою у шахрайстві. Звідки молодик, який виріс на вулиці, може знати так багато? На допиті в поліції Джамал розповідає сумну історію свого життя: про пережиті пригоди разом із братом, про сутички з місцевими бандами, про своє трагічне кохання. Кожна глава особистої історії дивовижним чином дала йому відповіді на запитання телевікторини. 

Коли гру відновлять, інспектору поліції та 60 мільйонам глядачів захочеться з'ясувати відповідь лише на одне запитання: навіщо цей юнак без явного прагнення до багатства вирішив взяти участь у телепрограмі?

3. «Людина, яка змінила все» (2011)

Фільм знятий за книгою Майкла M. Льюїса, виданою у 2003 році, про Оклендську бейсбольну команду та її генерального менеджера Біллі Біне. 

Його мета — створити конкурентоспроможну бейсбольну команду, незважаючи на фінансові труднощі.

4. «Мирний воїн» (2006)

Ден Міллмен — талановитий гімнаст, який мріє про виступ на Олімпійських іграх. У нього є все: нагороди, друзі по команді, швидкі мотоцикли, дівчата та відчайдушні вечірки. Світ Дена перевертається з ніг на голову, коли він зустрічає загадкового незнайомця на ім'я Сократ, в якого достатньо можливостей, щоб відкрити новий світ сили та розуміння. 

Після серйозної травми за допомогою Сократа та ефемерної молодої дівчини на ім'я Джой Ден розуміє, що йому багато чого ще доведеться навчитися.

5. «Письменники волі» (2006)

Розповідь про нелегкі будні вчительки англійської мови, яка викладає в одній із шкіл каліфорнійського містечка Лонг-Біч. Її учні — майже суцільно суб'єкти, для яких англійська зовсім не є рідною мовою. До того ж Лонг-Біч славиться своїми бандитськими традиціями...

Нагадаємо, раніше ми писали, які подивитися легкі і романтичні фільми з Джулією Робертс.

Читаймо також

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up