У "Палаці Кіно" вперше після ремонту показали фільм. Коли кінотеатр відкриють для тернополян

У "Палаці Кіно" вперше після ремонту показали фільм. Коли кінотеатр відкриють для тернополян
  • Тепер в Тернополі знову є кінотеатр, щоправда, з одним залом. Ремонт у «Палаці Кіно» вже завершили, а 26 червня навіть провели технічний показ фільму.
  • Як все було та що обіцяли тернополянам, дізнавалися «20 хвилин».

Пробний показ фільму відбувся о 15 годині. Перед входом для відвідувачів поставили дезінфектори для рук та одноразові маски

Подивитися на сучасний кінотеатр прийшли багато відомих людей. Перед самим фільмом оновлений «Палац Кіно» презентували відвідувачам та розповіли про те, коли тернополяни зможуть насолодитися сучасним кіно в новому кінотеатрі.

Відео дня

Згадали і про те, що оновили в кінотеатрі та скільки коштів вклали.

Відкрити кінозал обіцяють 2 липня, якщо дозволить епідеміологічна ситуація. Показувати будуть різнопланові фільми для всіх вікових категорій.

– Кінотеатр працюватиме з десятої ранку, а також будуть вечірні сеанси на десяту вечора, – розповів інвестор Володимир Ільчук. – Відвідувачам буде доступний сайт, де вони зможуть придбати квитки онлайн. Працюватиме в кінотеатрі шість осіб. Ціну на квитки визначає дистриб’ютор, але ми постараємося зробити їх доступними.

Інвестор розповів, що один зал ускладнює вибір фільмів для показу, тому відбиратимуть найліпші. Для показу технічних можливостей кінотеатру обрали фільм «Захар Беркут».

Після перегляду кінострічки відвідувачі поділилися своїми емоціями.

– Мені сподобалася сама якість картинки, звук та зал. Усе зроблено дуже якісно. Єдиний нюанс – це крісла. Як на мене вони занадто жорсткі та дещо незручні, – каже відвідувачка Оксана.

 

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.  

 

А як вважаєте ви, чи зможе «Палац Кіно» стати популярним кінотеатром Тернополя? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Кінотеатр Злата Тернопіль

    З нетерпінням чекаємо завершення карантину, щоб познайомитися тернополян та гостей міста з мережею кінотеатрів "Злата" 💕📽💕
  • Галина Моргунова

    Це ганьба керівництву міста, Тернопіль-молодіжна столиця, і один кінозал на все місто. В Тернополі стільки молоді, невже більше немае місця де розмістити кінозали.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up